Στο νεοκλασικό του Κολωνακίου, στον πεζόδρομο της Μαντζάρου, εδώ και 4 χρόνια έχει γίνει μία προσπάθεια ανθρώπων που πίστεψαν στο εγχείρημα τους και κατάφεραν να αποκτήσουν φανατικούς θαμώνες. Οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρτάτος και Βαγγέλης Πιττερός μαζί με όλη την νεανική ομάδα του μαγαζιού μας προσκαλούν σε ακόμη ένα All Dai Party το Σάββατο 19 Μαΐου από το πρώι έως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας που θα ξεσηκώσει και φέτος το κέντρο της Αθήνας.

Ο πεζόδρομος της Μαντζάρου θα μετατραπεί σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτος happenings, stylish παρέες, special surprises, μοναδικά cocktails και welcome drinks από τους bar tenders του, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές από τον dj Δημήτρη Ασημακόπουλο!

Οι πόρτες του νεοκλασικού της Μαντζάρου 3 θα υποδέχονται τους θαμώνες από τις 10.00 το πρωί για το brunch και θα παραμείνουν ανοιχτές till Dawn για να μοιραστούν ακόμα μια φορά τις καλύτερες στιγμές!

Η ανανεωμένη αισθητική της «Μαντζάρου 3» αναδεικνύει μια hip, chic & ethnic μαγευτική ατμόσφαιρα, ενώ υποδέχεται όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια επαγγελματική συνάντηση, μια εταιρική εκδήλωση ή ακόμη και ένα γαμήλιο πάρτι, συνοδεία πρωτότυπων γευστικών επιλογών από όλη τη Μεσόγειο και μιας εκλεκτής κάβας, εγχώριων οινοπαραγωγών ή ξένων ετικετών.

Ταυτόχρονα, τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό και το συνεχές ωράριο, καθιστούν το τριώροφο της Μαντζάρου 3 ως τον ιδανικό χώρο για πρωινές ή μεσημεριανές συναντήσεις, αλλά και μικρές απογευματινές αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Η "Μαντζάρου 3" προσφέρεται για αξέχαστες βραδινές εξόδους είτε στο πλήρως ανακαινισμένο Roof Garden, είτε στον πάντα φιλόξενο πεζόδρομο.

Σάββατο 19.5.2018

• Welcome Coffee 12.00 – 14.00
• Lunch Time 14.00 – 17.00
• Happy Hour Cocktails 17.00 – 22.00
• Till Dawn: Dj Asimo 22.00 – till dawn

Κρατήσεις στο 210 3388216