Δικαστικές περιπέτειες είχε η τραγουδίστρια Εφη Θώδη, καθώς την Πέµπτη κλήθηκε να απολογηθεί στο Α’ Μονοµελές Πληµµελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση. Η τραγουδίστρια, παρ’ ότι είχε ήδη πληρώσει πρόστιµο που της είχε επιβληθεί, δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ µήνες φυλάκισης µε τριετή αναστολή.

Η Εφη Θώδη, που δεν παραβρέθηκε η ίδια στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, υποστήριξε ότι έγινε µεν η παράβαση, εν αγνοία της ωστόσο, αλλά πλήρωσε κανονικά το πρόστιµο και το ρεύµα που κατανάλωσε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή. Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιµο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισµού, έφτανε περίπου το ποσό των 3.000 ευρώ. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε την υπόθεση. Την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιµο που της επιβλήθηκε το δικαστήριο την αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η κατηγορουµένη δεν γλύτωσε την ποινή.

Να σηµειωθεί ότι η τραγουδίστρια παραδέχθηκε µεν στο δικαστήριο µέσω της συνηγόρου της ότι για το συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κλοπή του ρεύµατος, ωστόσο η ίδια εκείνο το διάστηµα έλειπε από την οικία της. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισµούς της βρισκόταν στο εξωτερικό, σύµφωνα µε το επαγγελµατικό της πρόγραµµα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι κατά την επιστροφή της, µόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και αφού ενηµερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισµού, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιµο και το χρέος που της είχαν καταλογιστεί. Πάντως, φαίνεται πως η Εφη Θώδη θα συνεχίσει να έχει δικαστικές περιπέτειες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.  

Πηγή: SECRET