Η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να βλέπει τη ζωή της... πρωτοσέλιδο ως σύζυγος του Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν -πρώτου ξάδελφου του Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας- ταξίδεψε σε μία από τις πιο όμορφες χώρες της Ασίας, απόλαυσε μοναδικές στιγμές και απέκτησε μια νέα, πολύ ιδιαίτερη σχέση με έναν… ελέφαντα.

Ως δημοσιογράφος με ανήσυχο πνεύμα, η Νάντια θέλησε να βιώσει εμπειρίες που δεν είχε ξαναζήσει. Όπως το νυχτερινό σαφάρι και το «μπαμπού ράφτινγκ» στους ποταμούς στα βόρεια της χώρας. Μία άλλη ξεχωριστή εμπειρία επίσης ήταν όταν η Νάντια γνώρισε από κοντά τις γυναίκες της φυλής των Χιλ, που ξεχωρίζουν για τους μακρούς και γεμάτους με πολύχρωμους κολιέδες λαιμούς τους.

Ιδιαίτερα διασκεδαστικές για την ίδια ήταν οι βόλτες με τον ελέφαντα της φωτογραφίας με τον οποίο απέκτησε ιδιαίτερη σχέση όταν διέσχισε μαζί του δάση και ποταμούς της ασιατικής χώρας αλλά και όταν τον παρακολούθησε να παίζει... ποδόσφαιρο και να... ζωγραφίζει! Φυσικά, μετά από τόσο έντονες και ξεχωριστές στιγμές που έζησε, ήταν αδύνατον να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram (nadiahalamandari)