Μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα, που κυκλοφόρησε άρωμα, ήρθε η σειρά του Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Έλληνας σούπερ σταρ θα κυκλοφορήσει το δικό του άρωμα, που θα έχει, φυσικά, το όνομά του. Βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής τραγουδιστής βάζει την υπογραφή του σε προϊόν. Το 2010 παρουσίασε για πρώτη φορά την ολοκληρωμένη σειρά ρούχων Sakis Rouvas Collection με την υπογραφή του, την οποία διέθετε η εταιρεία Sprider Stores.

Η συγκεκριμένη σειρά περιλάμβανε ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, με highend αισθητική. «Θέλησα να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη συλλογή που να εκφράζει την αισθητική μου, να απαντήσει στις ανάγκες της εποχής, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, και να αγαπηθεί από το κοινό, που θα βρει μια ξεχωριστή άποψη για τη μόδα, την οποία ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει σύμφωνα με το δικό του στιλ και ύφος», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Έναν χρόνο μετά, είδαμε τον γνωστό καλλιτέχνη να «κυκλοφορεί» σε πακετάκια με τσίχλες, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σύλλογο «Ελπίδα».

Αυτήν τη φορά, το επιχειρηματικό βήμα αφορά το νέο του άρωμα. Θα κυκλοφορήσει σε ανδρικό και γυναικείο, ενώ ο ίδιος έχει ασχοληθεί πολύ με τα συστατικά αλλά και με τον σχεδιασμό. Όπως μάθαμε, η ιδέα ήταν μεγάλης εταιρείας που πρότεινε στον Σάκη να συνεργαστούν και, ύστερα από τις απαραίτητες συζητήσεις, συμφώνησαν. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διατεθεί στην αγορά.

Πηγή: Secret