Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ζουν την πιο γλυκιά και ευτυχισµένη περίοδο της ζωής τους. Και πώς να µην κατακλύζονται από ευτυχία, όταν µέσα στο σπίτι τους υπάρχει ο καρπός του έρωτά τους; Ο µικρός µπόµπιράς τους -που γεννήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου- τους έχει πάρει τα µυαλά και, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά, και οι δύο δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν σπίτι και, απαλλαγµένοι από τις επαγγελµατικές υποχρεώσεις τους, να ασχοληθούν µε το µικρό τους.

Στις συζητήσεις που κ ά ν ο υ ν η γ ν ω σ τ ή anchorwoman και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κυρίαρχο θέµα είναι το όνοµα του µωρού τους και όλες οι λεπτοµέρειες για το επικείµενο... µπλουµ. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η βάφτιση του γιου τους θα γίνει το ερχόµενο καλοκαίρι, ενώ ακόµα δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Καρπενήσι.

Άλλωστε, και ο γάµος τους άλλαξε πολλούς «σταθµούς» µέχρι να καταλήξουν σε ποιο µέρος θα πραγµατοποιηθεί. Όσον αφορά το όνοµα του µικρού, θα είναι ∆ήµος και µόνο τυχαία δεν είναι η συγκεκριµένη επιλογή. Πίσω από το όνοµα κρύβονται συναισθήµατα και µια πολύ τρυφερή ιστορία. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους και απόλυτα δικαιολογηµένη αδυναµία που είχε ο Κώστας Μπακογιάννης στον αδικοχαµένο πατέρα του Παύλο. 

ΑΝΤΑΠΟ∆ΟΣΗ  

Οι καλοί φίλοι του αξέχαστου δηµοσιογράφου και πολιτικού, ακόµα και µετά τον θάνατό του, ήταν στο πλευρό της οικογένειας, και κυρίως των παιδιών. Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή του Παύλου Μπακογιάννη και επιστήθιος φίλος του ονομαζόταν ∆ήµος. Ο Κώστας είχε πολύ καλή σχέση µαζί του, τον εκτιµούσε και τον θεωρούσε πραγµατικά δικό του άνθρωπο.

Έτσι πήρε την απόφαση να δώσουν στο µωρό τους το όνοµά του, ως ελάχιστη ανταπόδοση όσων τους έχει προσφέρει τόσα χρόνια.

Φυσικά, η επιλογή αυτή έγινε απόλυτα αποδεκτή και από τη δηµοσιογράφο, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τη σηµασία που έχει για τον σύζυγό της και, όπως πάντα, στηρίζει τις επιθυµίες του.

Νονές του µικρού ∆ήµου θα είναι η αδερφή του Κώστα Αλεξία Μπακογιάννη, και µια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι τον περασµένο Ιούλιο στο Καρπενήσι. Κάποιες από τις λεπτοµέρειες της βάφτισης έχουν αρχίσει ήδη να τακτοποιούνται, ωστόσο υπάρχουν ακόµη εκκρεµότητες.

Η ξανθιά anchorwoman του ΣΚΑΪ µε τα υπέροχα µάτια έχει επιστρέψει δυναµικά στο δελτίο ειδήσεων και στην εκποµπή της, και µάλιστα έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυµοσύνης σε χρόνο-ρεκόρ. Η ίδια, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί µια απαιτητική καριέρα, που συνεπάγεται πολλές ώρες δουλειάς, προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στο παιδί της, αφού, όπως έχει εξοµολογηθεί, ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής του θέλει να είναι στο πλευρό του και να το µεγαλώνει η ίδια.