Με επιτυχία έκανε πρεµιέρα το «Dancing with the stars», την Παρασκευή, µε τα ζευγάρια να λάµπουν στο παρκέ, την παρουσιάστρια να κερδίζει τις εντυπώσεις και την κριτική επιτροπή να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα! Γιώργος Λιάγκας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας και Ελεονώρα Μελέτη κάθισαν απέναντι από τα 16 ζευγάρια του «Dancing with the stars» που κάθε εβδοµάδα θα τα κρίνουν για τις χορευτικές τους επιδόσεις.

Λίγο πριν από την πρεµιέρα, στην παρουσίαση που έκανε το «Dancing with the stars» στο «Albion» του Νέου Ψυχικού, το «Secret» βρέθηκε εκεί και συνοµίλησε µε τους πρωταγωνιστές. «Με ευχαριστεί ο χορός. Ξέρω πως θα κάνω λάθη, αλλά θα δώσω τον καλύτερό µου εαυτό», µας είπε η Μαρία Κορινθίου. Η εµφάνιση του Γιώργου Λιάγκα αναµφισβήτητα δίνει δύναµη στο σόου. Θα είναι αυστηρός κριτής;

«Θα συνεχίσω να έχω χιούµορ, αυστηρός δεν θα είµαι. Εδώ κάνω χιούµορ µε τον εαυτό µου. Αλλάζει ο άνθρωπος; ;O,τι βλέπω θα το λέω όµως. Τεχνικά δεν είµαι σε θέση να κρίνω. Θα µιλώ για το αισθητικό αποτέλεσµα µιας χορογραφίας, για τα τεχνικά υπάρχουν άλλοι», µας εξήγησε, ενώ για το αν έχει άγχος ξεκαθάρισε: «∆εν έχω το άγχος της παρουσίασης. Θα είµαι εδώ για να το απολαµβάνω κάθε φορά. Νιώθω σαν τηλεθεατής που απλώς θα λέει τη γνώµη του.

∆εν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά σαν διασκέδαση. Είναι καλή τηλεόραση, ωραίο σόου… Γιατί να πω όχι;». Στην ερώτηση αν θα τον δούµε σε guest εµφάνιση να χορεύει, απάντησε µε αυτοσαρκασµό: «Εγώ κάνα τσάµικο, κάνα καλαµατιανό χορεύω. Τι να χορέψω; Να γελάει όλη η Ελλάδα;».

Παρουσιάστρια είναι η πανέµορφη Ευαγγελία Αραβανή, που τα τελευταία χρόνια έχει δυναµική παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. «;Eχω λίγο άγχος, για να είµαι ειλικρινής, γιατί πάντα σε ό,τι κάνω πρώτη φορά έχω άγχος.

Όµως το καλό είναι πως έχω µάθει να το διαχειρίζοµαι», παραδέχθηκε στο «Secret» και συνέχισε εκφράζοντας τη χαρά της που θα βρίσκεται σε αυτό το σόου-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1: «Το αγαπώ αυτό το πρότζεκτ, το παρακολουθούσα, έχω συµµετάσχει και εγώ στο παρελθόν σε αυτό και είµαι πολύ χαρούµενη.

Το ήθελα πολύ και νοµίζω πως είναι κάτι που µου ταιριάζει». Τέλος, τόνισε πως δεν θα κάθεται µε... σταυρωµένα χέρια, αν βλέπει τους κριτές να είναι αυστηροί. «Αν νοµίζουν πως δεν θα µιλάω, κάνουν λάθος. Μπορεί να τους παίρνω και τις ρακέτες µε τους χαµηλούς βαθµούς», είπε χαριτολογώντας.  

«ΠΡΟΚΛΗΣΗ»

Την έκπληξη έκανε µε τη συµµετοχή του στο σόου ο Κώστας Τσουρός, που από την ενηµέρωση έχει περάσει στην ψυχαγωγία. «Απέδειξα µε την τελευταία κίνησή µου πως είµαι τολµηρός, γιατί µου αρέσει να δοκιµάζω πράγµατα. Είναι ένα ακόµη µεγαλύτερο βήµα αυτό και ήταν έκπληξη για µένα όταν µου έκαναν πρόταση», τόνισε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Είπα το "ναι" γιατί µου αρέσουν οι προκλήσεις».

Στο «Πρωινό» του ANT1 όπου εµφανίζεται, θα κρίνουν… και τον ίδιο. Είναι προετοιµασµένος; «Μου είπαν πως θα µε κρίνουν εξονυχιστικά. Θα γελάσουµε. Κοίτα, αφού σχολιάζω και εγώ, δέχοµαι και την κριτική», δήλωσε. Στο ίδιο σόου συµµετέχει και η Μαρία Κορινθίου, µε την οποία είχε βρεθεί παλαιότερα σε σύγκρουση. Πώς είναι τώρα η σχέση τους; «Με τη Μαρία έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις µας. ∆εν είχα κάτι προσωπικό µαζί της.

Έκρινα συγκεκριµένες πράξεις, δεν έκρινα τη Μαρία ως άνθρωπο. ∆εν παίρνω πίσω όσα είπα, γιατί αυτή είναι η άποψή µου. Μιλάµε, φυσικά, και όσο τη γνωρίζω τόσο πιο πολύ τη γουστάρω», παραδέχτηκε. Πώς νιώθει που το πρωί είναι µε τη Φαίη Σκορδά, ενώ το βράδυ θα τον κρίνει ο Λιάγκας; «∆εν µε προβληµατίζει αυτό. Εγώ µε τη Φαίη είµαι στην εκποµπή. Το µόνο πρόβληµα είναι να µη βλέπει ο Λιάγκας στο πρόσωπό µου τη Φαίη και δεν ξέρω τι βαθµό θα βάζει…», είπε χαριτολογώντας.