Τα ονόματα των 24 παικτών του «Survivor 2» ανακοινώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και μέσα σε αυτά βρίσκεται και η Ντάρια Τουρόβνικ. Η αλήθεια είναι ότι δεν την γνωρίζαμε πριν ανακοινωθεί από το παιχνίδι το όνομά της, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό δεν αμφιβάλουμε καθόλου ότι είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες που έχουμε δει.

Το πανέμορφο μοντέλο θα δώσει τη δική της μάχη στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

«Βρίσκομαι στο "Survivor" γιατί θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου και να τα ξεπεράσω», είπε στο βίντεο της παρουσίασης των παικτών. Η Ντάρια Τουρόβνικ μεγάλωσε στην Κύπρο, ο πατέρας της είναι Ρώσος και η μητέρα της Ουκρανή. Στη μέχρι τώρα πορεία της στο μόντελινγκ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μη φοβάστε αν θα αναστενάξετε, είναι απολύτως φυσιολογικό με την εκρηκτική παρουσία της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνο με 59 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 3,090 follower.

Ντάρια Τουρόβνικ Ντάρια Τουρόβνικ Ντάρια Τουρόβνικ

Πηγή: Lifeviews.gr