Σε ένα φαντασμαγορικό και άκρως εορταστικό σκηνικό, όπου το χιόνι, το κέφι και η διασκέδαση πρωταγωνίστησαν, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε για ακόμη μία φορά τον καλύτερό του εαυτό.

Αναμφίβολα, η πολυαναμενόμενη συναυλία του τραγουδιστή στο «Nammos» της Κουρσεβέλ, έναν χώρο 1.000 τ.μ., που δεσπόζει επιβλητικά ανάμεσα στις χιονοδρομικές πίστες των Αλπεων, θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την ευκαιρία να τη ζήσουν από κοντά και συνάμα αποτέλεσε ένα από τα πλέον σημαντικά events της χρονιάς που έφυγε.

Το φόντο, ιδανικό για την περίσταση, με το χιονισμένο τοπίο των Αλπεων να δένει αρμονικά με το εξαιρετικής αισθητικής ξύλινο σαλέ που έχει κλέψει τις καρδιές των επισκεπτών του φημισμένου χειμερινού θερέτρου. Τριακόσιοι «πιστοί», επιφανείς εκπρόσωποι της ελληνικής και της διεθνούς επιχειρηματικής ελίτ (Λιβανέζοι κροίσοι κ.ά.), βίωσαν μια εμπειρία ζωής και αποθέωσαν τον δημοφιλή τραγουδιστή, αψηφώντας μέχρι και τη χιονοθύελλα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι κατά τη μεταφορά τους προς το «Nammos» με άμαξες, έλκηθρα αλλά και μεγάλου κυβισμού οχήματα, που μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.