Για πολλούς υπήρξε μια από τις ομορφότερες γυναίκες που εμφανίστηκαν στη μεγάλη οθόνη. Πλέον, όλοι γνωρίζουμε ότι είχε ιδιαίτερη προσωπικότητα που απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ και κάθε της βήμα συνοδευόταν από αμέτρητα φλας.

Ακόμα και το τελευταίο της βήμα προς τον θάνατο, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας βαρβιτουρικών, καταγράφηκε από τους δημοσιογράφους της εποχής. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι υπήρξε θύμα της λάμψης της, ακόμα και την ημέρα του θανάτου της.

Η Marilyn Monroe, έλαμψε αμέσως στο Χόλιγουντ, όχι επειδή είχε ιδιαίτερο ταλέντο στην υποκριτική, αλλά γιατί με έναν ανεξήγητο τρόπο μαγνήτιζε το κοινό, χωρίς να το προσπαθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι όσοι δούλεψαν μαζί της δήλωσαν ερωτευμένοι μαζί της. Μέχρι και ο πρόεδρος Κένεντι τη λάτρεψε.

Δεν ήταν μόνο το υποκριτικό της ταλέντο, οι φωνητικές της ικανότητες και η γοητεία που ασκούσε στους άντρες. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο μέρος του μύθου της Monroe ήταν οι γυμνές φωτογραφίσεις της! Αυτές ήταν που εκτόξευσαν τη φήμη της και την έστεψαν χολιγουντιανό αιώνιο σεξ σύμβολο, υπέρλαμπρη ξανθιά και διαχρονικό γυναικείο είδωλο ομορφιάς.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν και αναρωτηθείτε αν εσείς μπορούσατε να αντισταθείτε στη γοητεία της:

Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe Marilyn Monroe

Πηγή: Lifeviews.gr