Ετοιμη να γίνει μανούλα αλλά και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της είναι η Αθηνά Οικονομάκου, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η όμορφη ηθοποιός, που τη βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του «Alpha» «Ελα στη θέση μου», ολοκλήρωσε τα γυρίσματα, αφού η κατάστασή της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει.

Ετσι «έφυγε» νωρίτερα από τους άλλους από την επιτυχημένη σειρά. Ηδη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάρει ελάχιστα κιλά και συνεχίζει να ποζάρει πιο γλυκιά από ποτέ στα social media. Αλλωστε η Αθηνά Οικονομάκου, με τους 661.000 ακόλουθους, είναι η γυναίκα που λατρεύουν πολλές εταιρείες για να προωθήσει τα προϊόντα τους. Και έτσι, αν ψάξετε το προφίλ της στο Instagram, θα τη δείτε να ποζάρει με διάφορα προϊόντα και ρούχα, διαφημίζοντας βέβαια πάνω από όλα τη δική της σειρά κοσμημάτων, την Allover By Athina Oikonomakou.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι στόλισε το σπίτι του, ενώ θέλουν να περάσουν τις γιορτές με πολύ αγαπημένα πρόσωπα από τις οικογένειές τους. Ο γνωστός επιχειρηματίας, αν και έχει αρκετή δουλειά, φροντίζει να βρίσκεται περισσότερο δίπλα στην Αθηνά αυτή την περίοδο, αφού ανησυχεί και είναι υπερπροστατευτικός απέναντί της.

Η Αθηνά είναι ευαίσθητη, όμως λόγω εγκυμοσύνης συγκινείται πολύ πιο εύκολα. Ετσι και στα τελευταία γυρίσματα συχνά ξεσπούσε σε κλάματα βλέποντας τους συνεργάτες της να την αγαπούν και να τη στηρίζουν τόσο. Αν και είναι μια πανέμορφη γυναίκα, επιτυχημένη σε ό,τι κάνει και ευτυχισμένη, παραμένει απλή και χαμογελαστή.

Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο της προσόν, που έχει κάνει τόσο κόσμο να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Η ίδια, αν και ανανεώνει καθημερινά τις φωτογραφίες της στο Instagram, πολλές φορές και με προσωπικές εικόνες από ταξίδια με τον άντρα της, τον γάμο της θέλησε να τον κρατήσει μυστικό. Και τα κατάφερε.

Στις 17 Νοεμβρίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Γυθείου. Η όμορφη πόλη της Λακωνίας είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό του ζευγαριού.

Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Αθηνά ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους, αλλά δεν κάνουν σχέδια για θρησκευτικό γάμο στο άμεσο μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, 22/12/2017