Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Ολγα Φαρμάκη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί ο πρώην της να επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από τις Φιλιππίνες και το «Nomads», όμως εκείνη είχε να ασχοληθεί με άλλον άντρα. Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι… δεσμευμένος επίσης. Η Ολγα τους τελευταίους μήνες είναι πολύ χαρούμενη.

Φαίνεται στο πρόσωπό της η ευτυχία, καθώς ο νέος της έρωτας την έχει μεταμορφώσει. Αυτό υποστηρίζουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, που τη βλέπουν να είναι πολύ διαφορετική… Ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι ο Σταύρος Μαντόπουλος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, γύρω στα 40, που ασχολείται με υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής μέσω της All4yachting, αλλά, επιλεκτικά πάντα, συμμετέχει σε σικάτα βραδινά μαγαζιά.

Είναι περιζήτητος γαμπρός, όμως ο ίδιος παραμένει επιλεκτικός με το γυναικείο φύλο. Γι’ αυτό και στο παρελθόν έχει μείνει αρκετό καιρό μόνος του, προκειμένου να βρει τη γυναίκα που θα τον κερδίσει. Αυτή -λένε αρκετοίείναι η Ολγα Φαρμάκη, αφού οι συναντήσεις τους πληθαίνουν. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί πως συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους κι αυτό γιατί γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ομως πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες πως είναι ζευγάρι.

Η Ολγα θέλει να είναι πολύ προσεκτική στο επόμενο βήμα της. Είναι μια γυναίκα που πάντα έκανε μακροχρόνιες σχέσεις και όλοι πίστευαν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ο τελευταίος της σταθμός. Ομως ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. «Ηταν μια σχέση, έκανε τον κύκλο της… τελείωσε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να ήθελαν δύο άνθρωποι άλλα πράγματα, οπότε όταν περπατάς παράλληλα είναι φρόνιμο να τελειώνεις τη σχέση», είχε δηλώσει η Ολγα στην κάμερα του «Happy Day», όπου διευκρίνισε ότι ο χωρισμός έγινε με ομαλό τρόπο. Αυτή τη φορά ίσως σταθεί πιο τυχερή, καθώς θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

* Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, 22/12/2017