Φέτος αποδεικνύει πως είναι πολυτάλαντος και πως προσαρµόζεται σε ό,τι του αναθέτουν. Ο ∆ηµήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την τηλεόραση. ∆εν είναι µόνο το φαίνεσθαι. Ξέρει να τη «δουλεύει» κιόλας. Μοντάρει, γράφει κείµενα... Στο «Late Night» είναι ξανά µαζί µε τον Γιώργο Λιάγκα και το απολαµβάνει. Οµως, όταν του έγινε η πρόταση, δεν πέταξε από τη χαρά του.

«∆εν µου άρεσε η πρόταση στην αρχή, για δύο λόγους. Γιατί έχουµε και οι δύο εξελιχθεί, γινόµαστε πιο σκληροί όσο µεγαλώνουµε και δεν ήξερα πώς θα ήταν µε τον Γιώργο. ∆εύτερον, γιατί είχε πάει τόσο καλά το “Πρωινό”, που φοβόµουν να µην τεθεί σε σύγκριση», παραδέχεται στο «Secret». Η σχέση τους για µια περίοδο «πάγωσε», όµως τώρα είναι ξανά κολλητοί. Τα βρήκαν πολύ προτού συνεργαστούν και αυτό τους βοηθάει πολύ.

«Ακόµα και όταν δεν µιλούσαµε, έλεγα πως είχαµε την απόλυτη αντρική χηµεία που δύσκολα φαίνεται στην τηλεόραση. Η ανασφάλεια που είχα για το “Late Night” χάθηκε από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαµε µε τον Γιώργο. Αν δεν τα είχαµε βρει, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστούµε. Και µε τη Μαίρη (Συνατσάκη) είµαστε φίλοι, όµως η συνεργασία δεν πήγε καλά, δεν βγήκε η χηµεία στον αέρα. Με τον Γιώργο είµαστε η συνέχεια του άλλου. Κάνουµε και παρέα, µε εµπιστεύεται, είµαι το δεξί του χέρι».  

∆ΑΚΡΥΣΕ

 Στην εκποµπή ο Γιώργος Λιάγκας διαβάζει και tweets, αρκετά από τα οποία είναι... υβριστικά. Στεναχωριέται; «Ο Γιώργος ξέρει τι λέει. Ξέρει ότι προκαλεί και ξέρει και πως πολλοί τον παραδέχονται γι’ αυτό. Οµως, ένα tweet που του έγραφε να πεθάνει τον έκανε να δακρύσει. Ενώ ήταν στον αέρα, είχε φόρτιση που δεν µπορούσε να προβλέψει». Ποια η σχέση του µε τη Φαίη Σκορδά σήµερα;

Ο ίδιος εξηγεί πως δεν µπορεί να είσαι κολλητός και µε τους δύο. «∆εν µπορείς να τα έχεις καλά και µε τους δύο. Εγώ επέλεξα τον Γιώργο γιατί από την αρχή αυτός ήταν ο φίλος µου, που κάναµε παρέα. Σέβοµαι τη Φαίη και την αγαπώ. Φυσικά µιλάµε, τη βλέπω στο στούντιο, µιλάµε για το ραδιόφωνο, όταν µε ακούει µου στέλνει µηνύµατα...», εξηγεί. Θα έλεγε «ναι» σε µια νέα συνεργασία µαζί της;

«Ευχαριστώ και τη Φαίη και τον Γιώργο για όσα µου έδωσαν στο “Πρωινό”, αλλά έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό και δεν θα ξαναγύριζα µε τον ίδιο ρόλο». Αν του γινόταν πρόταση για άλλη εκποµπή µε τη Φαίη; Oπως για ένα σόου; «Nαι, θα συνεργαζόµουν µε τη Φαίη», τονίζει στο «Secret». Κάνει ραδιόφωνο µε τους «Mappes» στον Ρυθµό FM, τηλεόραση, παίζει µουσική σε events, αλλά και διδάσκει στη σχολή του ΑΝΤ1 MediaLab, αφού σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήµιο Αθηνών και έκανε µεταπτυχιακό στην Πολιτική Θεωρία στο London School of Economics and Political Science (LSE). Είναι έτοιµος για γάµο;

Σε λίγο θα κλείσει τα 38... «Είµαι σε ηλικία γάµου, θα ήθελα να κάνω ένα παιδί και να παντρευτώ. ∆εν µε νοιάζει πoιο θα γίνει πρώτο», εξηγεί.

Είναι η Ιλένια Ουίλιαµς η γυναίκα µε την οποία θέλει να κάνει οικογένεια; «Ναι, η Ιλένια είναι ιδανική για µητέρα και για σύντροφος. Αυτά δεν τα προγραµµατίζεις... τα νιώθεις και µπουµπουνάς την πρόταση», δηλώνει! Τηλεόραση βλέπει όταν µπορεί. «Ξεχωρίζω την Αννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ, γιατί µε λίγα έχει καταφέρει πολλά, και τον Γιώργο Παπαδάκη, επειδή αποτελεί την καθιερωµένη εκποµπή. Είναι ο δικός σου άνθρωπος», δηλώνει.

Τέλος, για την «κόντρα» Λιάγκα-Αρναούτογλου τονίζει πως θα λυθεί. «Εκτιµώ πολύ τον Γρηγόρη, θεωρώ είναι στο Top 2 των ανδρών Ελλήνων παρουσιαστών και είµαι σίγουρος πως ό,τι έχει γίνει είναι αποτέλεσµα της απόστασης. Θέλω να έρθει στην εκποµπή και ο Γιώργος το θέλει και όλα θα είναι καλά».