Αυτή τη φορά με διάσημη και κουκλάρα ηθοποιό, φρεσκοχωρισμένη.

Ένα νέο ειδύλλιο υπάρχει στον χώρο του Χόλιγουντ, που όλα δείχνουν ότι εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

Ο Brad Pitt το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με την Jennifer Lawrence, η οποία μάλιστα μόλις πρόσφατα έριξε τίτλους τέλους στη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Star», οι δύο χολιγουντιανοί ηθοποιοί «απολαμβάνουν αρκετές νύχτες μαζί, ενώ υπάρχει και μία έντονη σύνδεση μεταξύ τους».

Η Τζένιφερ Λόρενς, μετά τον χωρισμό της με τον Ντάρεν Αρονόφσκι ύστερα από έναν χρόνο σχέσης, προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της και σίγουρα ένας άντρας σαν τον Μπραντ Πιτ είναι μία πολύ καλή επιλογή! Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γοητευτικός άντρας ενδιαφερόταν για την Τζένιφερ εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά τώρα που χώρισε, έκανε την κίνησή του.

«Ο Μπραντ γλυκοκοίταζε την Τζένιφερ για χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή και συνεχίζει: «Ο ηθοποιός προσπάθησε να βρει το τηλέφωνό της και όταν τελικά το βρήκε, δυσκολεύτηκε να την πάρει αλλά τελικά μάζεψε όλο το κουράγιο του και έκανε αυτό το τηλεφώνημα. Ο Μπραντ Πιτ γίνεται νευρικός, όσον αφορά τα ερωτικά του, αλλά όσοι γνωρίζουν την Τζεν τού λένε πως είναι υπέροχη»!

Πηγή: Lifeviews.gr