Για όσους δεν τη γνωρίζουν θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Αναστασία Βοσκανίδου έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από δημοσιεύματα της εποχής που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Παντελή Παντελίδη. Είναι ένα κορίτσι εστεμμένο και μας εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστα με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και τις πόζες της στα social media.

Στη μελαχρινή καλλονή Αναστασία Βοσκανίδου ή αλλιώς «Miss Πελοπόννησος 2013» αρέσουν τα σούπερ σέξι φορέματα και οι ψηλοτάκουνες μπότες, ποζάρει με σορτσάκια, και σε κάθε της πόζα πραγματικά «σπάει ταμεία».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αναστασία συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού με τίτλο «Λάθος» που ερμηνεύει ο Νίκος Ρωμανός, και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

Η Αναστασία Βοσκανίδου ανήκει στο Ζώδιο του Αιγόκερου, και η πρώτη της δημόσια εμφάνιση ήταν στα καλλιστεία «Miss Thraki 2011» και τράβηξε από τότε όλες τις εντυπώσεις. Σπούδασε βρεφοκομία, αλλά πότε δεν της πέρασε να ασχοληθεί με αυτό, αφού την κέρδισε από την πρώτη στιγμή ο χώρος του μόντελινγκ.

Δείτε τη στο Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες για να καταλάβετε το μεγαλείο της:

Η Αναστασία Βοσκανίδου είναι μια από τις πιο «καυτές» Ελληνίδες (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Lifeviews.gr