Η 18χρονη Τζένη Καζάκου, η οποία πήρε το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της Τζένης Καρέζη, δεν θα μπορούσε με τέτοια γονίδια να μην έχει κληρονομήσει την αγάπη για το θέατρο.

Η νεαρή κοπέλα αποφεύγει τη δημοσιότητα και, ως εκ τούτου, οι σπάνιες εμφανίσεις της αποτελούν από μόνες τους είδηση. Ωστόσο, μέσω Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τζένη Καζάκου είχε δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική δηλώνοντας ότι τη γοητεύει. «Ναι, µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά», είχε πει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι γονείς της τη στηρίζουν σε αυτή την επιλογή της.

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Τζένη πόζαρε και τότε όλοι είδαν την ομοιότητα με την γιαγιά της Τζένη Καρέζη. Όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, μοιάζει αρκετά.

Μιλώντας για τη γιαγιά της, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, είχε δηλώσει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς».

Απολαύστε ακόμα ένα αφιέρωμα στο Lifeviews.gr