Είναι ο λογαριασμός που τα έχει όλα. Ζουμερά στήθη, υπέροχα οπίσθια και κορίτσια γεμάτα χάρη να ποζάρουν με χαμόγελο αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα σημεία τους, αφού διαθέτουν κορμιά που εύκολα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως το «τέλειο όπλο».

Έτσι, ετοιμάσαμε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα με 50 γυναικείες πόζες που πραγματικά προκάλεσαν τη φαντασία μας και αξίζει να δεις και να ακολουθήσεις, γιατί ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι' αυτό σταματάμε να περιγράφουμε. Τον λόγο έχουν μόνο οι ζουμερές και γεμάτες φαντασία κοπέλες που βρήκαν έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να δείξουν τα κάλλη τους.

Δεν υπάρχει Βραζιλιάνα που να μην έχει κάνει το διορθωματάκι της. Λίγο μυτούλα, λίγο βυζάκι, λίγο μποτοξάκι. Όλες φυσικά είναι κούκλες από τη φύση, αλλά με λίγη βοήθεια γίνονται θαύματα.

Η ομορφιά λένε πως είναι υποκειμενική. Έχουμε γνωρίσει «αντικειμενικά» πολύ όμορφες κοπέλες, οι οποίες είχαν την αύρα μαρουλιού. Και αντίστοιχα κοπέλες «μέτριες» στην εμφάνισή τους, που όταν αρχίζεις να μιλάς μαζί τους, τις ερωτεύεσαι.

Οι Βραζιλιάνες λοιπόν έχουν όλο το πακέτο. Είναι όμορφες «αντικειμενικά», έχουν μία απίστευτη αύρα, γελάνε δυνατά και είναι σέξι. Τι άλλο να θέλει μία γυναίκα;

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr

Δείτε ακόμα:

Οι πιο «κολασμένες» πόζες του Instagram (50 ΦΩΤΟ)

Οι Ελληνίδες που μας αρέσουν στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Δείτε 50 οπίσθια με εκατομμύρια Like (50 ΦΩΤΟ)