Η Ελληνίδα καλλονή έχει τελειώσει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στην Κομοτηνή και πλέον έχει πάρει στα χέρια της το δίπλωμα της φιλόλογου.

Η Εύη Χαραλαμπίδου δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα της, καθώς μεγάλη της αγάπη είναι και η μουσική, ενώ εργάζεται σε καφετέρια στην Κομοτηνή, όπως διαβάζουμε στις πληροφορίες της στο Facebook, αλλά αν ποτέ το κάνει, τότε θα σκεφτούμε σοβαρά να επιστρέψουν στα θρανία για να έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε από κοντά.

Αγαπημένα της αξεσουάρ είναι η τσάντα της και το ρολόι, ενώ λατρεύει τα ταξίδια γι' αυτό και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, όπως Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.

Εκτός από την ομορφιά, τη σέξι εμφάνιση και τις αναλογίες μοντέλου, που είναι προϊόν γυμναστικής, που είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα της, διαθέτει μόρφωση λόγω του πτυχίου της, είναι καλλιεργημένη και πολύ ευαίσθητη, αφού όπως έχει δηλώσει της αρέσει να ακούει με προσοχή τα προβλήματα των φίλων της και να τους βοηθά.

Βλέπετε, η Εύη Χαραλαμπίδου, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές μελαχρινές με γκριζοπράσινα μάτια και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram. Έτσι κι εμείς μαζέψαμε τις πιο καλές φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr

Δείτε ακόμα την ποιο «καυτή» κατηγορία στο Lifrviews.gr (ΦΩΤΟ)