Μην ανοίγεστε πολύ όμως, γιατί είναι το κορίτσι της Κρίστεν Στιούαρτ, και δεν είναι για τα «νύχια» σας.

Αν πάρεις μερικά βορειοϊρλανδικά γονίδια, τα ανακατεύεις καλά για αρκετή ώρα με κάμποσα κυβικά εκατοστά βελγικού αέρα και στο τέλος προσθέσεις λίγα λίτρα θαλασσινού νερού από τις ακτές της Νέας Ζηλανδίας, κατά 99,9% δεν θα δημιουργήσεις τίποτα.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει μια μυστική συνταγή με τα προαναφερθέντα συστατικά, η οποία οδήγησε πριν 27 χρόνια στη δημιουργία της Στέλα Μάξγουελ, ενός από τους αγγέλους της Victoria's Secret και νυν δεσμός της Κρίστεν Στιούαρτ.

Τη λένε Στέλα και είναι τόσο ονειρική που όσα μαχαίρια και αν κρατάτε («Στέλλα, φύγε κρατάω μαχαίρι»), αυτή θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε μαζί της, αλλά κάθε φορά είναι και μια νέα εμπειρία γιατί είναι από τα μοντέλα που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν τα μάτια μας.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Στέλα Μάξγουελ είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, αλλά ζει στο Βέλγιο και κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Η 26χρονη Στέλα Μάξγουελ γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1991 και έχει ύψος 1,75 μέτρα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το γλυκό κορίτσι απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μια που δεν κάθεται καλά, και ζει μια ζωή ονειρεμένη χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με 1,464 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφερει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3.2 εκατομμύρια follower.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν σε ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα του Lifeviews.gr

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Stella Maxwell (ΦΩΤΟ)