Ναπολιτάνικος αέρας για δύο από τους πιο πολυσυζητημένους -μετά το φινάλε της 7ης σεζόν- πρωταγωνιστές του «Game of Thrones». Η Εμίλια Κλαρκ και ο Κιτ Χάρινγκτον, που συζητήθηκαν για την αιμομικτική τους ένωση (θεία και ανιψιός) στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που «σπάει ταμεία», βόλταραν πριν από λίγες μέρες στα στενά της Νάπολι και γεύθηκαν την ιταλική φιλοξενία, αλλά και τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.

Και, όχι, δεν βρέθηκαν στην Ιταλία για τη δημοφιλή σειρά, αλλά για τις ανάγκες γυρισμάτων διαφήμισης αρώματος. Η γνωστή Ντανέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ) πρωταγωνιστεί στο βίντεο για το άρωμα των Dolce & Gabbana «The one eau de parfum», και ο Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον), στο βίντεο για το άρωμα «The one for men». Και, φυσικά, για τη συμμετοχή αυτή τα μηδενικά που προστέθηκαν στα τσεκ των επιταγών τους θα είναι πολλά.

Οι ντόπιοι, με το έντονο ταπεραμέντο, φυσικά και δεν έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την κουβέντα στην 30χρονη πανέμορφη ηθοποιό, την οποία έραναν με λουλούδια, καθώς εκείνη χόρευε υπό τους ήχους τού «Tu vuo fa’ l’americano». Ο Χάρινγκτον, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το σκληρό προσωπείο που κουβαλά στη δημοφιλή σειρά, ήταν σύμφωνα με το σενάριο συνεχώς χαμογελαστός και μάλιστα σε κάποια σκηνή εμφανίζεται να φιλά μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα.

Το ειδύλλιο μεταξύ του Τζον και της Ντανέρις, που εξελισσόταν σταδιακά κατά τη διάρκεια της σεζόν, τελικώς ένωσε τη φωτιά με τον πάγο, με τη μητέρα των Δράκων και τον βασιλιά του Βορρά να πρωταγωνιστούν σε μια ερωτική σκηνή που «σόκαρε» ακόμη και τους πιο προετοιμασμένους τηλεθεατές.