Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, αφού η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ύστερα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια, με βάση το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, έχει μετακομίσει ήδη σε νέα κατοικία μαζί με τα δύο τους παιδιά στα βόρεια προάστια.

Η Ράνια Θρασκιά είναι σίγουρα μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Πάντα γλυκιά, τρυφερή και χαμογελαστή, δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και μπορεί το κοινό να την ακολουθεί σε κάθε βήμα της, ωστόσο η ίδια δεν προκαλεί ποτέ και πάντα φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα όσα αφορούν την προσωπική της ζωή.

Ετσι, αθόρυβα και διακριτικά όπως κάνει τα πάντα στη ζωή της, έτσι επέλεξε να βάλει τέλος και στον γάμο της. Η Ράνια Θρασκιά παντρεύτηκε με τον γοητευτικό οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο το 2008 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Ομως, εννέα χρόνια μετά, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία, καθώς ένιωσαν ότι η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της και πλέον έπρεπε να χαράξουν τους δικούς τους δρόμους. Τόσο η Ράνια όσο και ο Ανδρέας τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το γεγονός. Για αυτό και για τον χωρισμό τους ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, κυρίως από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της παρουσιάστριας και κάποιοι καλοί φίλοι της, αφού η ίδια θέλει όλα να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα και, κυρίως, θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της.

Είναι, άλλωστε, κοινή απόφαση της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου, παρά το διαζύγιο, να είναι μαζί σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους.

Τα τελευταία χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια και συγγραφέας έχει ρίξει το βάρος στην οικογένειά της και στις σπουδές της στην Ψυχολογία. Αλλωστε, τα παιδιά ήταν πάντα για αυτήν προτεραιότητα. Το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της η Ράνια το περνάει στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται με τα παιδιά της και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και ανασυγκρότησης. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, άλλωστε, πάντα έβρισκε τις ισορροπίες της.

Τον τελευταίο καιρό οι αναρτήσεις της στα social media είναι λίγες και μπορεί να μην έχει χάσει το χαμόγελό της, ωστόσο με μια δεύτερη ματιά μπορεί να διακρίνει κανείς μια μελαγχολία. «Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ό,τι προστατεύεται και να σώσεις “οτιδήποτε αν σώζεται”. Και καμιά φορά… απελπίζεσαι.

Ακριβώς αυτή τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από τη βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη», ανέφερε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της που συνοδευόταν από μια φωτογραφία. Και η ανάρτηση πρόδωσε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.