Η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζίογλου έγιναν γνωστές μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor.

Οι δίδυμες φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά για το Down Town και παραχώρησαν συνέντευξη στην Νάνσυ Φαφούτη.

Η Ελισάβετ, η οποία έμεινε στο παιχνίδι περίπου 3 μήνες, ενώ η Ειρήνη αρκετά λιγότερο, αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, αν υπήρχαν φλερτ μέσα στο παιχνίδι, τι συνέβαινε τελικά με την Ελισάβετ και τον Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και για το περίφημο κλέψιμο από την φουρνάρισσα του νησιού, στο οποίο διέμεναν.

Όταν γύρισες από τον Άγιο Δομίνικο ήσουν η μόνη που δεν έκανες δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο. Γράφτηκε ότι τους σνόμπαρες ή ότι είχες φρικάρει.

Ελ.: Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Απλώς έτυχε να μη συναντηθούμε. Εγώ βγήκα από άλλη έξοδο από αυτοί που ήταν οι δημοσιογράφοι. Δεν θα πήγαινα να τους πω: “Παιδιά εδώ είμαι, ελάτε να σας δώσω συνέντευξη”. Βγήκα σαν κυρία.

Έχει γραφτεί ότι οι Μαχητές έκαναν “παράνομες” ανταλλαγές προϊόντων με μια φουρνάρισσα. Και ότι οι Διάσημοι έσπασαν πολλές φορές τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ελ.: Ήταν ένα πολύ μικρό ψωμάκι που μοιραστήκαμε 12 άτομα. Δεν πήραμε κάτι άλλο. Μας το πέταξε κάποιος ντόπιος και κάποιος το έφερε στην παραλία. Δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό, αλλά το ψωμάκι πέρασε από χέρι σε χέρι. Ήταν πιο πολύ τροφή για το μυαλό παρά για το σώμα. Δεν υπήρχε κάτι άλλο και δεν μπορώ να μιλήσω για τους Διάσημους. Γενικά, υπάρχει πάρα μεγάλη επιτήρηση και δεν υπάρχει πρόσβαση ντόπιων ή ξένων. Πάντα γινόταν έλεγχος μετά τα έπαθλα για να μην περάσει κάτι παράνομα.

Η Ειρήνη Κολιδά δήλωσε ότι όλοι οι Μαχητές πρωτογνωρίσατε έναν Ντάνο απόμακρο με περίεργη συμπεριφορά. Και ότι σε αυτό συμφωνούσατε όλοι.

Ελ.: Δεν έχω κακή γνώμη για κανέναν. Προσπαθούσα να επικοινωνώ με όλους. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε ανθρώπους και προσωπικότητες. Δεν μπορώ να υιοθετήσω αυτό που είπε η Ειρήνη.

Διακρίνατε κάποιο φλερτ όσο ήσασταν στο Survivor;

Ελ.: Δεν έχει υπάρξει φλερτ, τουλάχιστον στην δική μας ομάδα.
Ειρ.: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για τους άλλους.

Για την Ελισάβετ γράφτηκε ότι φλέρταρε με τον Σπαλιάρα.

Ελ.: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως σου προανέφερα, δεν υπήρχαν φλερτ στην παραλία, πόσω μάλλον ανάμεσα σε μένα και τον Σπαλιάρα, που θα μπορούσε να είναι και μπαμπάς μου.