Πείνα, πείνα και πάλι πείνα. Ο χειρότερος εφιάλτης των παικτών, όπως αποδείχθηκε είχε και τα καλά του. Ή μάλλον το… καλό του. Ενικός αριθμός. Ποιο ήταν αυτό το ένα και μοναδικό θετικό στοιχείο της τόσης πείνας; Η απώλεια πολλών κιλών, που στην περίπτωση ορισμένων ήταν αναγκαία.

Μέρα με τη μέρα, είδαμε Διάσημους και Μαχητές να «στεγνώνουν» και να συρρικνώνονται με ταχείς ρυθμούς. Ορισμένοι, όμως, άθελά τους το παράκαναν. Ήταν εκείνοι που δεν είχαν πολλά περιθώρια για απώλεια βάρους, καθώς ήδη τα ποσοστά λίπους του σώματός τους ήταν περιορισμένα… Αποχωρώντας από το παιχνίδι, σχεδόν όλοι οι παίκτες ρωτήθηκαν για τον αριθμό κιλών που έχασαν στον Άγιο Δομήνικο. Οι απαντήσεις τους προκάλεσαν ερωτηματικά αλλά και αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για τρομερά αντίξοες συνθήκες όπως αναφέρει menshouse.gr

Ας αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν!

Πάνος Αργιαννίδης

Δε θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με τον έναν και μοναδικό αρχηγό. Ο μάνατζερ ράγκμπι (και της καρδιάς μας), αποκάλυψε πως μπήκε στο παιχνίδι 16 κιλά πιο βαρύς.

«Μπήκα 104 κιλά και φεύγω… μείον 16, είμαι πια 88 κιλά», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ειρήνη Κολιδά

Στην περίπτωση της Ειρήνης Κολιδά, τα κιλά που χάθηκαν ήταν σαφώς λιγότερα, φάνηκαν, όμως, πολύ λόγω του γυμνασμένου της κορμιού. Παρότι η Ελεονώρα Μελέτη την καθησύχασε λέγοντας της πως δεν θα τη ρωτήσει ούτε την ηλικία, ούτε τα κιλά της, η πρώην «Μαχήτρια» είπε on camera πως γύρισε στην Ελλάδα μείον 9 κιλά!

Στέλιος Χανταμπάκης

Κάτι λιγότερο από 100 κιλά, ζύγιζε ο Στέλιος Χανταμπάκης την πρώτη του ημέρα στην Καραϊβική.

97 συγκεκριμένα. Μόλις έφυγε, η ζυγαριά έδειχνε τον αριθμό 80, πράγμα που σημαίνει πως ο ίδιος κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά. Όσα ακριβώς και ο πρώην συμπαίκτης του που ακολουθεί. Ο Χανταμπάκης μάλιστα είναι ο μοναδικός παίκτης ο οποίος έχει πει σε δηλώσεις του μετά την έξοδό του από το παιχνίδι, ότι δεν πιέστηκε καθόλου εντός Survivor και ελάχιστες φορές ένιωσε να τον ενοχλεί η πείνα. Τόνισε μάλιστα ότι παρά τα 17 χαμένα κιλά θα μπορούσε να μείνει ως το τέλος του παιχνιδιού στην παραλία των διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, πράγμα που θα σήμαινε ότι το κοντέρ θα έγραφε πάνω από 25 κιλά…

Γιώργος Χρανιώτης

Χωρίς να αποκαλύψει πόσα κιλά μπήκε στο Survivor, στην επικοινωνία που είχε στο επεισόδιο της Τετάρτης με τον καλό του φίλο Παύλο, ο Γιώργος είπε πως έχει χάσει περίπου 17 κιλά. Και για να είμαστε ειλικρινείς φαίνεται και με το παραπάνω.

Σόφη Πασχάλη

Δεδομένης της σωματικής της διάπλασης, η Σόφη ήταν από τις παίκτριες που έχασαν τα περισσότερα κιλά. Όπως παραδέχτηκε έχοντας αποχωρίσει από το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί έχασε 8 ολόκληρα κιλά, 5 εκ των οποίων ξαναπήρε μέσα στη μία εβδομάδα που έμεινε στο ξενοδοχείο της παραγωγής του Survivor!

«Πήγα στο ξενοδοχείο και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήταν πολύ περίεργο γιατί δεν με αναγνώριζα. Σοκαρίστικα. Ήμουν μαυρισμένη, τα μαλλιά μου είχαν ανοίξει, τα μάγουλά μου είχαν μπει μέσα. Ήμουν ένας άνθρωπος από άλλη φυλή. Όταν μπήκα στο ντους ένιωθα ότι με λούζει ένας καταρράκτης. Έμεινα 45 λεπτά. Έβαλα καθαρά ρούχα, ξάπλωσα στο κρεβάτι, διάβασα ένα κεφάλαιο από το βιβλίο Τι είναι Αγάπη, του Osho και απολάμβανα τη μοναχικότητά μου. Την υπόλοιπη εβδομάδα, έτρωγα συνέχεια, με αποτέλεσμα να πάρω τα 5 από τα 8 κιλά που έχασα. Εκείνη τη μέρα έφαγα επτά muffins», θυμάται.

Λάουρα Νάργες

Παρά τα επικριτικά σχόλια για το βάρος και την απόδοσή της, η Λάουρα επιστρέφοντας στην Ελλάδα δήλωσε πως στον Άγιο Δομήνικο έχασε 9 κιλά. Και μπορεί κάποιοι δύσπιστοι να αμφισβήτησαν τα λεγόμενά της, ωστόσο η αλλαγή στο κορμί της είναι εμφανέστατη.

«Έχασα 9 κιλά. Δεν θέλω να τα ξαναπάρω!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ειρήνη Αϊνατζόγλου

«Εγώ μπήκα 48 κιλά και μέσα σε 20 ημέρες έφτασα 44! Εκεί που αναμετρήθηκα με τις δυνάμεις μου ήταν όταν για τέσσερις ημέρες δεν είχα φάει τίποτα. Πραγματικά η πείνα, με έκανε να εκτιμήσω φαγητά που δεν έτρωγα στην Ελλάδα. Τώρα τρώω τα πάντα», εξομολογήθηκε η αδερφή της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Ειρηνη. 4 κιλά σε 20 μέρες, δεν τα λες και λίγα…

Λάμπρος Χούτος

Ούτε ο Λάμπρος Χούτος γλίτωσε την απώλεια βάρους, αφού όπως αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, τα κιλά που έχασε στο Survivor ανέρχονται σε 12!

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Μπορεί το μοντέλο των Μαχητών να εγκατέλειψε τον Άγιο Δομήνικο νωρίς – νωρίς, κατάφερε όμως να χάσει κι αυτή τα κιλάκια της. «Έχασα 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα περίπου. Είμαι 1.80 και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βέβαια, από την ώρα που έχω επιστρέψει έχω φάει όσο ποτέ ξανά στη ζωή μου. Από τη μία κλείνει το στομάχι σου, αλλά από την άλλη όταν βλέπεις το φαγητό μπροστά σου δεν μπορείς να το αφήσεις και να μην το φας. Είναι σύνδρομο του… Survivor», έχει δηλώσει.

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τους αριθμούς – ρεκόρ των Γιάννη Σπαλιάρα και Bo!