Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η μελαχρινή καλλονή έχει ξαπλώσει στα στα βράχια, και βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει το αψεγάδιαστο κορμί της να μαζεύει την ζέστη του καυτού ελληνικού ήλιου.

Αν και δεν ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει ένα fashion blog με την αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη, η Όλγα Φαρμάκη έχει ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εγχώριας show biz και όπως είναι λογικό κοπιάζει για να το διατηρήσει.

Κανείς όμως δεν μπορεί να την ξεχάσει τότε που πόζαρε to 2008 για την ελληνική έκδοση του Playboy, τα αγαπημένα της αξεσουάρ είναι τότε που απαντούσε ότι : «Τα μικροσκοπικά μαύρα στρινγκάκια και οι σέξι κορσέδες με ζαρτιέρες. Γελάω που οι άντρες τρελαίνονται όταν τα φοράς».

Αυτό όμως που μας είχε ξαφνιάσει ήταν η πόζες της το 2011 στο Playboy Ρουμανίας, που πραγματικά μας είχε αναστατώσει. Μάλιστα όπως είχε αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο site του, «το κορίτσι βρέθηκε στα δικαστήρια με τους υπευθύνους του περιοδικού καθώς το υλικό είχε συμφωνήσει να πάει μόνο στα περίπτερα και να μη διαδοθεί στο διαδίκτυο, κάτι βεβαίως που δεν έγινε».

Απολαύστε ακόμα ένα πολύ μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr