Την λένε Elaine Gregory και έχει εξίσου γερό συμβόλαιο με καλό πρακτορείο και καυτό λογαριασμό στο Instagram, αλλά καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει το νέο πρότυπο της ελληνικής ομορφιάς στις ΗΠΑ, όμως προηγούνται οι Jenifer Aniston, Maria Menounos και η Ariana Grande, αλλά έτσι όπως πάει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers παραπάνω.

Την Ελένη αργήσαμε να σε ανακαλύψουμε, προηγήθηκε το Αμερικάνικο Playboy και το ελληνικό Esquire, αλλά στο αφιέρωμα που ακολουθεί φροντίσαμε να κάνουμε το χρέος μας και να της απονείμουμε όλα τα εύσημα που της αξίζουν, όπως τιμάς και εσύ, σε κάθε ευκαιρία, τα ελληνικά χρώματα.

Από την Ελλάδα έφυγε σε μικρή ηλικία για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά στις ΗΠΑ πάει από το καλό στο καλύτερο η Elaine Gregory με καταγωγή από τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Η ωραία Ελένη του Miami Beach αποτελεί άλλη μια περίπτωση λαμπρής κοπέλας, με ελληνικό αίμα και ταμπεραμέντο που μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Γιατί μπορεί να μην έχει γεννηθεί σε ελληνικό έδαφος, αλλά τιμά βαθιά τις ρίζες της, τις οποίες μνημονεύει σε κάθε ευκαιρία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι: «Οι γονείς μου είναι από την Ήπειρο. Ως παιδί πέρασα όλα τα καλοκαίρια μου στο χωριό μας, τη Νέα Σελεύκεια, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα».

Είναι ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του διάσημου πρακτορείου μοντέλων «Wilhelmina», και εκπροσωπεί το απόλυτο πρότυπο ελληνικής ομορφιάς. Οι σπουδαίες αναλογίες της αποτελούν ένα δώρο δοσμένο απλόχερα από τη φύση και τα γονίδιά της.

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο lifeviews.gr