Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα «μετακόμιζε» μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για το χρονικό διάστημα που θα είναι ο ίδιος εκεί εξαιτίας του Survivor.

Έτσι, η αγαπημένη του παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε το ταξίδι της.

Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε την ημέρα της αναχώρησής της, δηλώνοντας έτοιμη για τη νέα αυτή εμπειρία που θα ζήσει.

Η ίδια ανάρτησε στα Instagram Stories της την πρώτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα από το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο οποίο μένει ο αγαπημένος της.

H 27χρονη Χριστίνα σπούδασε μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο, εργάστηκε στον χώρο των media και σήμερα απασχολείται σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing.

Το ζευγάρι περνά μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του, ετοιμάζεται να παντρευτεί και για αυτό αποφάσισαν και οι δυο τους να μην αφήσουν το Survivor να τους χωρίσει για αρκετούς μήνες.

Είναι βλέπετε μια γλυκιά «μπόμπα» όνομα και πράγμα, γι αυτό και δεν αδικούμε τον Σάκη που έσπευσε να της κάνει πρόταση γάμου, και να την πάρει μαζί του στον Άγιο Δομήνικο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της σ΄ένα μεγάλο φωτο αφιέρωμα του lifeviews.gr