H εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαµ, η David Beckham Ventures Ltd (DBVL), ισχυρίζεται ότι ο σταρ του Χόλιγουντ «εξαπάτησε» τον θρύλο του ποδοσφαίρου για να συνεργαστεί µε την F45 Training, στην οποία ο ηθοποιός έχει µερίδιο 36%. Οι δύο τιτάνες του fitness, ο Μπέκαµ και ο Μαρκ Γουόλµπεργκ, έγιναν φίλοι όταν ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του µετακόµισαν στο Λος Αντζελες το 2007, έχοντας υπογράψει συµφωνία για να ενταχθεί στους L.A. Galaxy.

Στη συνέχεια, συµφώνησε να γίνει ο παγκόσµιος πρεσβευτής της αυστραλιανής µάρκας F45 τον Νοέµβριο του 2020, µε το brand να ελπίζει πως η δηµοφιλία του ποδοσφαιριστή στα social media θα διεύρυνε σηµαντικά την εµβέλειά του. Τα πράγµατα όµως δεν πήγαν καλά και η συµφωνία των δύο φίλων «στράβωσε», αφού, όπως αναφέρει στην αγωγή του ο Ντέιβιντ Μπέκαµ, δεν πήρε ποτέ τα εκατοµµύρια που του υποσχέθηκαν.

Αρχικά, ο Ντέιβιντ Μπέκαµ συνεργάστηκε µε τον θρύλο του γκολφ, Γκρεγκ Νόρµαν, ο οποίος είχε επίσης παράπονα από την F45, τον Οκτώβριο του 2022, όµως ένας δικαστής τους είπε ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε ξεχωριστές µηνύσεις. Στην αρχική µήνυση η DBVL ζητούσε αποζηµίωση 18,85 εκατ. δολαρίων. Παρότι ο Γουόλµπεργκ και οι συγκατηγορούµενοί του λένε ότι οι ισχυρισµοί για «δόλια συµπεριφορά» είναι αβάσιµοι και ζητούν να απορριφθεί η αγωγή, οι δικαστές ανακοίνωσαν πως η υπόθεση µεταξύ των δύο celebrities θα προχωρήσει κανονικά.