Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και 7 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο του, με κοινή ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, η πληροφορία που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει, είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό.

Αν κι ήταν γνωστό, η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις πριν ενάμιση μήνα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού, καθώς δεν ήθελε να ανακοινώσει κάτι σχετικό.

Μιλώντας στην κάμερα, η η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Δεν με στεναχώρησαν τα δημοσιεύματα, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Την ίδια στιγμή, σήμερα που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, η η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το διαζύγιο, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις για το κατάστημα ρούχων της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czku8hfdry8h)