Με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας “Kallergis Machines”, o βραβευμένος σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, παρουσίασε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τη νέα συλλογή του brand “Celebrity Skin” με τίτλο “Daydreaming A Poem For Katia” αφιερωμένη στη μνήμη της αξέχαστης φίλης - μούσας του και γνωστής ηθοποιού Κάτιας Νικολαϊδου, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Στον επιβλητικό χώρο του Περιστύλιου του Μεγάρου περπάτησαν ως guests, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου, η Μπέσσυ Μάλφα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και η Ματίνα Ζάρα, αναδεικνύοντας τις premium δημιουργίες του fashion designer, ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απο τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι τoυ σχεδιαστή. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές υπήρξαν η έναρξη του show, στην οποία παρουσιάστηκε ένα tribute video με στιγμές της Κάτια Νικολαϊδου και του σχεδιαστή, αλλά και το finale video, στο οποίο η αείμνηστη ηθοποιός αποχαιρέτησε με ένα φιλί τους θεατές.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος έχει χαρακτηριστεί ως ο αγαπημένος σχεδιαστής των επωνύμων, μετρώντας πολλές και σημαντικές επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Σκοπός του είναι να δημιουργεί μόδα με υψηλή αισθητική και ταυτότητα, με μότο: “Dare to wear”. Συνολικά 15 celebrities και 20 μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα αναδεικύοντας, τις avant-garde δημιουργίες του σχεδιαστή, που φέτος γιορτάζει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μόδα. Το tribute στην Κάτια Νικολαϊδου έγινε με σκοπό να τη θυμόμαστε όλοι χαρούμενη, δημιουργική, σέξυ και ως ένα υπέροχο πλάσμα που φώτισε την ζωή μας.

Την εκδήλωση στήριξε με την ευγενική προσφορά του η εταιρεία “Kallergis Machines” του Αλέξανδρου Καλλέργη, η οποία είναι μια από τις πρώτες εταιρείες εισαγωγής μηχανημάτων στην Πελοπόννησο, με ισχυρό international όνομα που συνοδεύεται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες της επίδειξης: AVATON Water, AM by Agapi Mihailidou, Exnatura Organic Products, Favela, Ginger Vibes by Alexia Adamidou, Tsatis Accessories, Everyone United, Multi Taste Events and Catering, The Benchmark, Jeffrey Campbell Greece, Magda Kay Music, Giannis Vlasseros.

celebrity-skin__10_
celebrity-skin__1_
celebrity-skin__4_
celebrity-skin__5_
celebrity-skin__6_
celebrity-skin__7_
celebrity-skin__2_
celebrity-skin__3_
celebrity-skin__8_
celebrity-skin__9_
strepkos2__1_
strepkos2__2_
strepkos2__3_
strepkos2__4_
strepkos2__5_
strepkos2__6_
strepkos2__7_
strepkos2__8_
strepkos2__9_
strepkos2__10_
strepkos2__11_
strepkos2__12_
strepkos2__13_
strepkos2__14_
strepkos2__15_
strepkos2__16_
strepkos2__17_
strepkos2__18_
strepkos2__19_
strepkos2__20_
strepkos2__21_
strepkos2__22_
strepkos2__23_
strepkos2__24_
strepkos2__25_
strepkos2__26_