Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «παπά-Μιχάλη» στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», την Τρίτη 23/04/2024 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τα πράγματα για το αν θα σταματήσει από την σειρά, που ρίχνει αυλαία τη φετινή σεζόν.

Δείτε ακόμη - Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η κοινή καθημερινότητα μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι – Το Κυπριακό δημοσίευμα


Μιχάλης Αεράκης: Θα συνεχίσω κανονικότατα στον "Σασμό"

«Σασμός δεν γίνεται χωρίς τον παπά-Μιχάλη κι επειδή υπάρχει ενδεχομένως μια παραπληροφόρηση, ότι τώρα, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής θα φύγει από τον Σασμό, όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα συνεχίσω κανονικότατα, απλά υπάρχουν άλλου είδους δεσμεύσεις, που έχουν σχέση με τα τρέιλερ κλπ. Αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά», είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Δείτε επίσης - Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτη Παπανώτα: "Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στην Μπέττυ Μαγγίρα, ήσουν σκληρός, χωρίς λόγο" (Βίντεο)


Ο Μιχάλης Αεράκης στήριξε δημόσια τον Δημήτρη Παπανώτα

Ο ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα, που τέθηκε εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πραγματικά λυπήθηκα, άξιζε κάτι περισσότερο. Είμαι δίπλα του και λυπήθηκα για την τροπή που πήρε το όλο ζήτημα», ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: