Η Νάνσυ Αλεξιάδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story», έχει αλλάξει τη ζωή της και ζει πλέον στη Σιγκαπούρη. Μπορεί να ξεκίνησε ως παίκτρια στο μουσικό ριάλιτι, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά έκτοτε έχει αλλάξει πολύ τον τρόπο ζωής της. Η Νάνσυ Αλεξιάδη ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη, έχει παντρευτεί και εργάζεται ως yoga teacher, καμία σχέση, δηλαδή, με τη μουσική και το τραγούδι.

Ο γάμος της έγινε τον Αύγουστο του 2022, όπως έκανε γνωστό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τις Σεϋχέλλες, όπου σχολίασε: «Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», στην οποία απεικονίζεται να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον άνθρωπό της στην πισίνα!

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με το σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δύο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα» είχε εξομολογηθεί η Νάνσυ Αλεξιάδη στο «Breakfast@Star».