Είναι πλέον θεσμός κάθε τέλος σεζόν εδώ και πολλά χρόνια, το το πάρτι του Dj Αντώνης Δημητριάδης στο Rock n Roll. Το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι και πλήθος κόσμου! Το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά από τις 21:00 και ξεκίνησε το πάρτι υπό τους ήχους του κορυφαίου Dj.

Από το sold out πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι του φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης με τους οποίους τον δένει φιλία χρόνων και θα πρωταγωνιστήσουν στο Πασχαλινό «Σπίτι με το Mega», όπου project manager είναι ο δημοφιλής Dj!

Από την παρέα δεν έλειψε ούτε η παρουσιάστρια του «Σπιτιού», η μοναδική Ρούλα Κορομηλά η οποία απόλαυσε την βραδιά. Στην παρέα της ήταν και ο Κώστας Τσουρός! Viral στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής μετά από κάλεσμα του Αντώνη Δημητριάδη πήρε το μικρόφωνο και έγινε κυριολεκτικά χαμός με τα τραγούδια του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πασχαλινό επεισόδιο του «Σπιτιού με το Mega»!

Την βραδιά επίσης απόλαυσαν οι Θέμης Γεωργαντάς, Πάνος Κατσαρίδης, Νόνη Δούνια, Πάρης Βαλταδόρος, Στέλλα Στυλιανού, Σούλα Λιάκου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μαρία Κονίδη, Έμυ Ντρίζου Δήμητρα Νίκα, Σοφία Μπεκιάρη, Γιώργος Πετράκης, Κώστας Αγέρης, και πολλοί ακόμη από τον επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο.

Δείτε φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι του Αντώνη Δημητριάδη


dj-dimitriadis__1_
dj-dimitriadis__2_
dj-dimitriadis__3_
dj-dimitriadis__4_