Ε ίναι η καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ, έχει κορµί που θυµίζει... Καρντάσιαν και ποζάρει περιχαρής στο κόκκινο χαλί σε πριβέ πάρτι, και όχι µόνο, µε τον Τζέιντεν Χόσλερ, το αγόρι της µε τα γυάλινα µάτια. Η οµογενής Αναστασία (Στάσι) Καρανικολάου αυτή τη φορά βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα λόγω του καυτού µπικίνι της, που καλύπτει µόνο τα απολύτως απαραίτητα και για πολλούς θυµίζει σετ εσωρούχων και όχι µαγιό, καθώς είναι δαντελωτό.

Η Κάιλι σχολίασε πως είναι «δυναµίτης», γράφοντας hot -µε πολλά «t» στο τέλος της λέξης-, ενώ η Κιµ Καρντάσιαν και η κόρη της Ντενίζ Ρίτσαρντς, Σάµι Σιν, ήταν από τις πρώτες που έκαναν like. Η Στάσι ζει το αµερικανικό όνειρο, καθώς από υπάλληλος στα Barnes & Noble της Καλιφόρνια αυτή τη στιγµή συγκαταλέγεται στις κορυφαίες YouTubers και infl uencers του πλανήτη, µε εισόδηµα 4 εκατοµµυρίων δολαρίων και 10,5 εκατοµµύρια ακολούθους στο Instagram. Κολάζοντας αρσενικά και ούσα πρότυπο για γυναίκες στις οποίες το όλο «πακέτο» Καρντάσιαν έχει να πει κάτι, αφού κάλλιστα θα µπορούσε και εκείνη να είναι µέλος της διάσηµης φαµίλιας, που, είτε µας αρέσει είτε όχι, εξαιτίας της έχουν αλλάξει τα πρότυπα οµορφιάς, κατόρθωσε να αναρριχηθεί στον «πλανήτη showbiz».

Και τι έγραψε στη λεζάντα των λήψεων; «Είναι καυτό». Κάτι που θα µπορούσε να µεταφραστεί και σε «κάνει ζέστη», δεδοµένου ότι το «that's hot» επιδέχεται διάφορες µεταφράσεις. Από τις πιο δύσκολες στιγµές της ήταν τον περασµένο χρόνο, όταν έχασε τη µητέρα της, την οποία είχε σαν φύλακα άγγελό της. Αλλά εκτονώθηκε στα αγαπηµένα της social media, όπως και στο YouTube παρουσιάζοντας µοδάτα -µικροσκοπικά πάντα, αποκαλυπτικάρούχα και µαγιό. Κάνοντας διακοπές τώρα µε την Κλόε, την Κιµ Καρντάσιαν και την Κάιλι Τζένερ σε νησάκια της Καραϊβικής, αποφάσισε και εκείνη να δείξει στο (φιλοθεάµον) κοινό της τα ελέη της. Για να ανέβουν κι άλλο οι µετοχές της στα social.

sk

∆ΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΙ∆ΥΛΛΙΟ

«Η Κάιλι είναι σίγουρα η πιο παλιά µου φίλη», έλεγε στο φινάλε της τρίτης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians». Tι τις ένωσε; Οχι πάντως οι... πλαστικές, στις οποίες αµφότερες έχουν επιδοθεί. Γνωρίστηκαν το 2010 στο Barnes & Noble στο Καλαµπάσας της Καλιφόρνια. Εκτοτε έγιναν από τις αγαπηµένες «φίλες» των social. Κάποιoι µάλιστα τις θέλησαν να έχουν έρθει τόσο κοντά, ώστε στο φινάλε της τρίτης σεζόν του σόου της οικογένειας Καρντάσιαν αναγκάστηκαν να διαψεύσουν το ειδύλλιο. «∆εν είναι αστείο που πιστεύουν ότι τα έχουµε;», έλεγε η Τζένερ. «Oταν πίνουµε λίγο παραπάνω αλκοόλ, µας αρέσει να φιλιόµαστε. ∆εν είναι όµως κάτι παραπάνω», συνέχισε, δίνοντας και νέες λαβές για σχόλια.

Προσθέτοντας: «Μακάρι να µε τραβούσε ερωτικά -ταιριάζουµε πολύ-, αλλά δεν συµβαίνει». Και κάπως έτσι είναι το παραµύθι για το κορίτσι που χωρίς χρήµατα, µε τα «όχι ρόδινα παιδικά χρόνια», όπως έχει αποκαλύψει on air, µαζί µε την αδελφή της, Αλεξία, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και χωρίς καµία ξεχωριστή γοητεία ή οµορφιά, αν εξαιρέσει κανείς τις «plastic» και για πολλούς «fantastic» καµπύλες της, µεσουρανεί ως infl uencer και YouTuber. Οσο για τη µαµά τους; «Ο Παράδεισος κέρδισε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο», έγραψαν οι δύο αδελφές για την εκλιπούσα µητέρα τους το περασµένο καλοκαίρι. «Θα µας λείπεις κάθε µέρα. Τώρα θα είσαι εκεί µε τον παππού. Σ' αγαπάµε από το φεγγάρι µέχρι τη Γη και πίσω - και για πάντα».

sk-tzener
Tip: Το γεγονός πως για τη γιορτή των ερωτευµένων, το 2023, η Κάιλι και η Στάσι αντάλλαξαν καυτό φιλί στο στόµα ο αµερικανικός Τύπος ακόµη δεν το έχει... ξεπεράσει, µε τα δηµοσιεύµατα που εξακολουθούν να εµµένουν στο love story τους να συνεχίζονται. Oσο για άλλες διάσηµες φίλες της, ανάµεσά τους συγκαταλέγεται η Χέιλι Μπίµπερ.

Extra tip: Στις 9 Ιουνίου γίνεται 27 και ετοιµάζεται -από τώρα- να το κάψει µε ένα τεράστιο πάρτι, παρουσία φυσικά όλων των Καρντάσιαν. Ισως και µε τον πατέρα της, ο οποίος, µιλώντας παλαιότερα στην Τατιάνα Στεφανίδου, έχει πει για την κόρη του: «Η Αναστασία και η Κάιλι γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 χρόνων και έγιναν αχώριστες... Η Αναστασία πήγαινε για sleepover στην Kylie. Γνωρίστηκαν σε ένα event, στην περιοχή όπου µένει η Τζένερ. Οταν η Αναστασία τελείωσε το σχολείο, έµεινε στο σπίτι της». Τhe rest is history, που λένε οι Αµερικανοί.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 13/4