Σαν βόµβα έσκασαν τις τελευταίες ηµέρες οι φήµες περί χωρισµού του Αρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά. Το ζευγάρι, που µιλούσε συνεχώς για γάµο µετά την προ τριετίας πρόταση και το µονόπετρο που φορούσε συνεχώς η ραδιοφωνική παραγωγός, έφτασε ξαφνικά στον χωρισµό έπειτα από επτά χρόνια που διήρκεσε συνολικά η σχέση τους.

Μάλιστα, σύµφωνα µε το «Secret», άτοµα από το πολύ κοντινό τους περιβάλλον αναφέρουν πως ο χωρισµός είναι οριστικός και δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη.

«∆εν έχουν καµία επικοινωνία, αυτή τη στιγµή τουλάχιστον. Η Μαρία ζει µόνη της, έφυγε από το σπίτι. ∆εν ήταν εύκολος χωρισµός και δεν θέλουν ακόµη να αναφερθούν σε αυτό...». Οι δυο τους πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους όταν σταµάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες. Κάτι που έγινε πολύ ξαφνικά, αφού µόλις πριν από δύο εβδοµάδες η Μαρία Αντωνά είχε µιλήσει για τα σχέδια του γάµου της µε τον Αρη Σοϊλέδη στο κανάλι Σίγµα της κυπριακής τηλεόρασης και στην εκποµπή «Ηρθε και έδεσε», λέγοντας πως θα γίνει «µέσα στο καλοκαίρι ή προς το τέλος του καλοκαιριού. Κάθε φορά κάτι συνέβαινε. Φεύγει ο Αρης για “Survivor”, µετά είχαµε κάποια προβλήµατα µε την υγεία στην οικογένεια, µετά έρχεται το “J2US” για τον Αρη, µετά έρχεται το “Survivor” για εµένα. Πιστεύω ότι φέτος επιτέλους θα γίνει αυτός ο γάµος. Θέλω ένα πολύ µεγάλο πάρτι. ∆εν θέλω ούτε ακριβά φορέµατα ούτε λουλούδια, δεν µε νοιάζουν αυτά τα πράγµατα, αλλά να περάσω καλά», είχε πει η Μαρία Αντωνά.

Ο γάµος ήδη έχει αναβληθεί µία φορά, αφού ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακύρωσαν µετά τη µετακόµιση. Ορισαν νέα ηµεροµηνία για τον Σεπτέµβριο του 2023 και µάλιστα είχαν µιλήσει µε µια διοργανώτρια γάµων, αλλά και τότε ακυρώθηκε. Με ένα βίντεο µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ο Αρης Σοϊλέδης στέλνει το πρώτο του µήνυµα µετά τα δηµοσιεύµατα για τον χωρισµό του: «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω µε όλη µου την καλή διάθεση να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να µη βγαίνει ο καθένας σε εκποµπές και sites να λέει το µακρύ και το κοντό του. Να αφήσουµε τα πράγµατα λίγο να κυλήσουν, γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγµατα, απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι παρά µόνο της φαντασίας σας».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον του κόσµου, που έχει στείλει πάρα πολλά µηνύµατα. Επειδή βρίσκοµαι σε µια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, αλλά πραγµατικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η  Μαρία Αντωνά, µιλώντας στις κάµερες, ενώ στο Instagram δηµοσίευσε φωτογραφία από το νέο της σπίτι.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 13/4