Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη έχει τα γενέθλιά της στις 13 Απριλίου και ο ευτυχισμένος πατέρας, έκανε από νωρίς το πρωί, σχετική ανάρτηση.

Μέσω Instagram ανέβασε ένα παλιότερο στιγμιότυπο με την κόρη του και στη λεζάντα της αφιέρωσε μερικά τρυφερά λόγια, με τα οποία ο ίδιος ταυτίστηκε.


Θοδωρής Μαροσούλης: Η ανάρτηση για την κόρη του

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Θοδωρή Μαροσούλη έγραψε:

«Παιδί μου…

Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσύ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμία περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις. Εσυ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πώς να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα…

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κοράκλα μου. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα».


Το ατύχημα του Θοδωρή Μαροσούλη

Μία μέρα πριν, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε από το δικό της προφίλ, ένα story στο Instagram που δείχνει τον Θοδωρή Μαροσούλη να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες.

Δεν έχει αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα, ούτε πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έπαθε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Πάνω στο story της, η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» έγραψε για τον αγαπημένο της: «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram που ακολουθεί:

Θοδωρής Μαροσούλης για την κόρη του: Μέσα από εσένα μαθαίνω να αγαπάω χωρίς έλεγχο