Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για την «κατάρα των χωρισμών» που ισχύει για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι χωρίζουν λίγο μετά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να κλείσει ένα από τα καταστήματά του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα. Παρόλα αυτά, προχωράει ο Σάκης, δεν το βάζει κάτω. Για μένα είναι ένα μάθημα κι αυτό. Εγώ του έλεγα κάποια πράγματα, αλλά εκείνος δεν με άκουγε».

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε: «Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το '19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά, προχωράμε».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε επίσης, για τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor.

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη», τόνισε.

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε: «Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς, με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0i1d1cnccrt)