Το θέμα της συνάντησης του Γιώργου Παπαδάκη με τον Γιώργο Αυτιά ύστερα από 21 χρόνια προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/04/2024 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Δείτε ακόμη - Η αναπάντεχη συνάντηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Γιώργο Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι το πρωί που ξύπνησε, βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον Γιώργο Αυτιά που της έστειλε μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπαδάκη.


Κατερίνα Καινούργιου: To μήνυμα από τον Γιώργο Αυτιά

«Το πρωί ξύπνησα και είχα από πολύ νωρίς ένα μήνυμα από τον Γιώργο Αυτιά, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, μου είναι πολύ συμπαθής και πολύ κύριος κάθε φορά. Μου έγραψε “Κατερίνα μου, καλημέρα. Τη στέλνω σ' εσένα, μετά από 21 χρόνια συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκείνος συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, εγώ το χρίσμα. Να έχεις μια υπέροχη μέρα"», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Κοιμήθηκα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Και είναι αυτή η φωτογραφία, με αυτή ξύπνησα. Κοιμήθηκα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία θα έχουμε σε πολύ λίγο μαζί μας, είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν κοιμήθηκα μαζί της, με τον Διαμαντή κοιμόταν, απλά μιλήσαμε το βράδυ λίγο πριν κοιμηθώ μόνη μου με τη σκυλίτσα μου και ξύπνησα με αυτό το μήνυμα», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: