Η ηθοποιός Δήμητρα Κολλά, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά «Μάγισσα», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/04/2024 καλεσμένη στο «The 2Night Show».


Η Δήμητρα Κολλά, εκτός από τη «Μάγισσα», πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Elisadeth» στον Πολυχώρο "Vault", η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το όνειρό της να γίνει μπαλαρίνα, αλλά κάποιοι τραυματισμοί της το στέρησαν.


Δήμητρα Κολλά: Ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο

«Ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17-18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά και έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη.

Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα, διαστρέμματα και μετά μου βγήκε δυο φορές το δεξί μου γόνατο.

Μου είπε ο γιατρός ότι “δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στον χορό, ξέχασέ το”. Είχα εστιάσει όμως πολύ στο κλασικό μπαλέτο και δεν ήταν καμία άλλη κατηγορία χορού στο μυαλό μου», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.


Κατέρρευσε ο κόσμος μου, δεν είχα από πού να κρατηθώ

«Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου ουσιαστικά. Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό, το οποίο είναι από αυτές τις πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από πού να κρατηθώ, οπότε με έριξε που ήρθαν όλα μαζί.

Ύστερα από κάποια χρόνια, αφού πέρασαν 2-3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου, μου έλειπε πάρα πολύ η σκηνή και η επαφή που είχα με τον κόσμο.

Γύρω στα 20, λοιπόν, εκεί που ήταν να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι, αποφάσισα να πάω να δοκιμαστώ ως ηθοποιός. Δυσλεκτικό παιδί, εσωστρεφές παιδί, γι’ αυτό είχα και την τάση προς τον χορό γιατί εξέφραζα έτσι τα συναισθήματά μου.

Είπα ότι θα πάω και αν μου είχε πει τότε η πρώτη μου δασκάλα ότι δεν μπορώ, γιατί φοβόμουν, νομίζω ότι δεν θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός».

Δήμητρα Κολλά: "Δεν είχα από που να κρατηθώ, μου ήρθαν όλα μαζί"

Δήμητρα Κολλά: Λατρεύω την τηλεόραση και την κάμερα

Η Δήμητρα Κολλά, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και το μεταβατικό στάδιο μετά από αυτή, όπου έφτασε σε σημείο να απεχθάνεται τους άντρες.

«Το τηλέφωνο δεν είχε χτυπήσει, αλλά δεν το επιζητούσα κιόλας. Τη λατρεύω την τηλεόραση και την κάμερα. Ήταν επιλογή μου μέχρι να νιώσω έτοιμη εγώ ξανά. Έφυγε ο μπαμπάς μου το 2021 και του το οφείλω. Μου έλεγε "γιατί δεν το παλεύεις ξανά;". Του το χρωστούσα το να μπω στη διαδικασία ξανά και έτσι μπήκα. Με κάνει υπερήφανη η σειρά "Μάγισσα" και είμαι σίγουρη ότι θα τον έκανε κι αυτόν», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: