Ταξίδι ευεξίας στη Ζάκυνθο, από τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου, ετοιµάζει η διάσηµη fitness influencer Tammy Hembrow για τους πιστούς θαυµαστές της, που θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να συµµετάσχουν σε µια «απόδραση θεραπείας», την οποία βέβαια θα χρυσοπληρώσουν.

Για να εξασφαλίσουν µια θέση, οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να πληρώσουν 10.000 ευρώ. Μάλιστα, οι θέσεις είναι µόλις 19, οπότε έχουν ήδη ξεκινήσει να στέλνουν τις κρατήσεις. H Αυστραλή fitness blogger, επιχειρηµατίας, YouTuber και influencer, µε το κανάλι της στο YouTube να ξεπερνά το 1 εκατοµµύριο συνδροµητές και το Instagram της να έχει πάνω από 10 εκατοµµύρια ακολούθους, έχει φανατικούς «φίλους» από όλο τον κόσµο. Το «retreat» είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκουραστείς και να έρθεις σε επαφή µε τον εσωτερικό σου κόσµο, απολαµβάνοντας τη φύση.

Σε συνδυασµό µε τον τουρισµό ευεξίας, πρόκειται για ένα είδος διακοπών που σκοπό έχει την αναζήτηση της ηρεµίας και χαλάρωσης για το µυαλό, το σώµα και την ψυχή. Οπως γίνεται αντιληπτό, το πανέµορφο νησί θα υποδεχτεί την καυτή γυµνάστρια και τις «φίλες» της, που θα ξεναγηθούν και θα απολαύσουν τις οµορφιές του για επτά ολόκληρες ηµέρες. Οπως η ίδια η Tammy Hembrow ενηµερώνει τους φαν της, το ποσό αυτό θα αφορά µόνο τη διαµονή τους, ενώ πρόσθετα έξοδα, όπως αεροπορικά εισιτήρια, ποτά και γεύµατα, πέρα από αυτά που παρέχονται στο πακέτο, δεν καλύπτονται. Ωστόσο, η ατζέντα περιλαµβάνει αρκετά προγράµµατα και µεγάλη ποικιλία από δράσεις ευεξίας, όπως ένα «ταξίδι θεραπείας ήχου», συνεδρίες διαλογισµού και γιόγκα, αλλά και ιστιοπλοΐα το ηλιοβασίλεµα.


influencer





























ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ


Σε µια ανάρτησή της στο Instagram, η Tammy Hembrow εκφράζει τον ενθουσιασµό της για το «Show Up» retreat, τονίζοντας τον στόχο του να δώσει κίνητρα και να «εξοπλίσει» τους συµµετέχοντες αναφορικά µε τη φυσική τους κατάσταση, τον τρόπο ζωής και τις επιχειρηµατικές τους φιλοδοξίες.

«Είµαι τόσο ενθουσιασµένη που ανακοινώνω επιτέλους το “Show Up” retreat µου φέτος στην όµορφη Ελλάδα. Το retreat θα πραγµατοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Ζάκυνθο, ένα εκπληκτικό νησί, που θα είναι τέλειο για να χαλαρώσετε. Στόχος µου για αυτό το ταξίδι είναι όλοι µας να φύγουµε µε µεγαλύτερη κατανόηση του ποιοι είµαστε και τι θέλουµε στη ζωή, να επαναφορτίσουµε και να επαναφορτιστούµε», γράφει µεταξύ άλλων. Επιπλέον, το retreat υπερηφανεύεται για «προπονήσεις µε έµπειρους εκπαιδευτές γυµναστικής, αλλά και για τα καταλύµατα, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος».

Οπως ενηµερώνει η ίδια, αυτές τις µέρες κυκλοφορεί και το βιβλίο της «Show Up: Mindset, motivation and creating your dream life». Στις σελίδες του η Tammy εξηγεί πώς προσεγγίζει και εξισορροπεί τις µεγάλες προτεραιότητες της ζωής της: εργασία - σχέσεις - κίνηση - θρέψη - γονείς - προκλήσεις - ανάπτυξη - γιορτή. Μέσα από ειλικρινείς ιστορίες από τα παρασκήνια της ζωής της, µοιράζεται µυστικά για τον καθορισµό στόχων, την οικοδόµηση συνηθειών και τη διατήρηση των κινήτρων. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Tammy Hembrow ανακοίνωσε τον αρραβώνα της µε τον σταρ του «Love Island», που έγινε podcaster, Matthew Zukowski, τον περασµένο ∆εκέµβριο, αφού της έκανε πρόταση γάµου κατά τη διάρκεια ενός ροµαντικού ταξιδιού στις Μαλδίβες. «Είµαστε σίγουρα αδελφές ψυχές. Νιώθω ότι έπρεπε να είµαστε µαζί», είχε πει η 29χρονη για τον αρραβωνιαστικό της.

influencer1



























*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 5/4