Σ ε νέα ταινία θα παίξει ο γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, Αχιλλέας, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το επάγγελµα του ηθοποιού. Πρόσφατα, ο ίδιος έκανε νέες αναρτήσεις στο Instagram µε φωτογραφία από τα γυρίσµατα, χωρίς ωστόσο να δώσει καµία επιπλέον πληροφορία, κρατώντας το µυστικό για να το αποκαλύψει αργότερα.

Ο γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ,  Αχιλλέας, εξασφάλισε τη νέα του αυτή συµµετοχή σε κινηµατογραφική ταινία λόγω της συνεργασίας του µε µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταλέντων των ΗΠΑ.

Πρόκειται για την Untitled Entertainment, µε γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες, η οποία αντιπροσωπεύει κορυφαία ταλέντα, που εργάζονται σε όλους τους τοµείς της ψυχαγωγικής βιοµηχανίας, συµπεριλαµβανοµένων του κινηµατογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου, των ψηφιακών Μέσων και της µουσικής. ∆εν είναι τυχαίο ότι και η αδελφή του, Ολυµπία, κλείνει συµφωνίες µε µεγάλα brands ως µοντέλο οµορφιάς και µόδας από την Untitled Entertainment και έχει κάνει διαφηµιστικές καµπάνιες για µεγάλες µάρκες, συµπεριλαµβανοµένης, πιο πρόσφατα, της Louis Vuitton.

Ο 23χρονος,  Αχιλλέας έχει χαράξει µια δική του πορεία ως ηθοποιός και µάλιστα έχει αλλάξει το όνοµά του, αφού δεν θέλει να του συµπεριφέρονται σαν... πρίγκιπα.

Με το καλλιτεχνικό όνοµα Achi Miller, έχει ήδη στο ενεργητικό του εµφανίσεις στη σαπουνόπερα του CBS «Τόλµη και γοητεία», το 2022 είχε µια µικρή εµφάνιση στην ταινία µικρού µήκους µε τίτλο «Just noise» και λίγους µήνες µετά στην ταινία «No hard feelings», που είναι διαθέσιµη στο Netfl ix και στην οποία συµµετέχει δίπλα στην Jennifer Lawrence. 

Μετά την κυκλοφορία της προηγούµενης ταινίας, τον Ιούνιο του 2023, ο  Αχιλλέας µοιράστηκε µια φωτογραφία του από την αφίσα για την ταινία γράφοντας: «Πηγαίνετε, σας παρακαλώ, να τη δείτε στους κινηµατογράφους! Περήφανος που έπαιξα έναν µικρό ρόλο σε κάτι τόσο ιδιαίτερο». Την ίδια χρονιά µίλησε στο περιοδικό «Paper» για την υποκριτική, λέγοντας πως «ήταν πάντα ένα µεγάλο πάθος µου. Οταν ήµουν παιδί, θυµάµαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: “Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”».

axilleas1__2_
axilleas1__1_


Τότε µάλιστα o  Αχιλλέας, είχε αποκαλύψει: «Παρακολούθησα µαθήµατα θεάτρου στο σχολείο και µετά για µία από τις εργασίες ο δάσκαλος ήθελε να γράψουµε τους δικούς µας µονολόγους και να τους ερµηνεύσουµε µπροστά σε όλο το σχολείο. Εγραψα τον µονόλογό µου και πήγε πολύ καλά».  Ο Αχιλλέας αποφοίτησε µε άριστα στις Τέχνες από το Πανεπιστήµιο της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2023, ενώ η ισπανική ιστοσελίδα Vanitatis αναφέρει ότι έκανε µαθήµατα υποκριτικής σε ιδιωτικό σχολείο, σ το Wellington College, στο Berkshire.  


ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ 

Την προσωπική του ζωή ο  Αχιλλέας δεν τη διαφηµίζει και, παρόλο που στις κοσµικές στήλες αρκετοί τον θεωρούν ελεύθερο, στην πραγµατικότητα διατηρεί δεσµό µε την Ιζαµπέλα Μασνέ, µοντέλο, d.j. και κόρη της Ναταλί Μασνέ, ιδρύτριας της πολυτελούς µάρκας µόδας Net-a-Porter. 

Τον περασµένο Μάιο, ο Achi αποφοίτησε ταυτόχρονα µε την κοπέλα του και το ζευγάρι, φορώντας τα µοβ καπέλα και τη στολή, περπάτησε µαζί ακόµα και µέσα από το αµφιθέατρο στη σκηνή. Οσο για την πιο πρόσφατη δηµόσια εµφάνισή του, ήταν τον περασµένο Ιανουάριο, τότε που ο ίδιος και η Ιζαµπέλα Μασνέ συµµετείχαν µαζί σε µια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους ταξιδεύουν πολύ, αφού το προφίλ του Achi στο Instagram είναι γεµάτο από φωτογραφίες που καταγράφουν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσµο, τα οποία περιλαµβάνουν χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής.

axilleas








































*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 5/4