Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, το διαζύγιό του, αλλά και τη σχέση με τον γιο του.

Ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Αρχικά, περιέγραψε τη σειρά «Σαν Ψέμα» στην οποία συμμετέχει.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη, με την οποία έχουν ένα παιδί: «Η ισορροπία για το παιδί είναι το ζητούμενο σε ένα διαζύγιο, αλλά και στην εξέλιξή της πλέον της σχέσης μου με εμένα και τον γιο μου και με μένα και με την πρώην σύζυγο το πώς θα παρέχουμε αυτά τα στοιχεία και δεν θα του λείψουν του γιου μου και δεν θα λείψουμε κι εμείς από τον γιο μου σαν φυσική παρουσία».

Συγχρόνως, για την ανατροφή του γιου του εν μέσω αυτή της κατάστασης, ο ηθοποιός σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε εκεί και η επόμενη μέρα να έρθει όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς αναταράξεις, αλλά να γνωρίζει το παιδί ότι οι γονείς του είναι εκεί και ότι τον αγαπάνε και τον σέβονται. Θέλει πολύ χρόνο, δεν σταματάει αυτό. Δεν θα σταματήσει. Κάθε ηλικία είναι διαφορετική και πρέπει να είσαι εκεί και το κυρίαρχο είναι αυτό να είσαι εκεί να ακούσεις τις ανάγκες του, τα θέλω του, τον θυμό του, τη στενοχώρια του, όλα αυτά τα συναισθήματα που θα έχει και να μην πεις ότι ντάξει το παιδί δεν θα καταλάβει. Όχι, το παιδί είναι εκεί και καταλαβαίνει τα πάντα και νιώθει τα πάντα και αν κάτι πρέπει να αναπτύξουμε κάτι ακόμα περισσότερο πλέον στη ζωή μας είναι αυτή η έννοια της ενσυναίσθησης, την οποία ακούμε συνέχεια, αλλά δεν εκπαιδευόμαστε».

«Η εκπαίδευση των νέων γονιών, όπως είμαστε εμείς, πρέπει να είναι συνεχής και όχι να σκεφτόμαστε με ένα παλιό πρότυπο, πχ. όπως το έκανε η μάνα μου», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0enjvhi131l)