Η Αναστασία Παντούση, πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Ναυάγιο» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση.

Όπως εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός, Αναστασία Παντούση, τής αρέσει που είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνη.

Χαρακτηριστικά η Αναστασία Παντούση, ανέφερε για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι της δουλειάς. Βασικά, που είναι αυτός που είναι, που μπορώ να τον εμπιστευτώ, να μάθω πράγματα από αυτόν… Και όταν τελειώσει η μέρα και θα πάρω σπίτι κάποια πράγματα από τη δουλειά, κάπως θα με βοηθήσει στο “λαβύρινθο” να βγω έξω, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει ή να μη με καταλάβαινε κανείς».

Η Αναστασία Παντούση, πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπάρχει ανταγωνισμός στα ζευγάρια που είναι στον ίδιο χώρο. Θα έλεγα ψέματα ότι δεν υπάρχει και είμαι ειλικρινής. Ο ανταγωνισμός δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό» ενώ αποκάλυψε ότι έχουν δεχτεί μία κοινή επαγγελματική πρόταση, την οποία αυτό το διάστημα τη σκέφτονται.