Με την επανεμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στα backstage του J2us άρχισαν και οι κακές γλώσσες τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και τα κιλά της.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Στικούδη: "Αν θέλω να πάρω άλλα 10 κιλά θα φάω του σκασμού και δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν"

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», ήταν η πρώτη απάντηση που έδωσε μέσω αναρτησης στα social media.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – "Θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού"


Μιλώντας όμως και στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε πως ενοχλήθηκε.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας. Είναι μία περίοδος που και ψυχολογικά, και το σώμα θέλει χρόνο για να επανέλθουν. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν», απάντησε η Κατερίνα Στικούδη.


Σχετικά με τις νέες συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού της, έδωσε περισσότερες εξηγήσεις.


«Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: