Στη δημοσιότητα έδωσε το Forbes την ετήσια λίστα με τους πλουσιότερους celebrities του κόσμου για το 2024.

Οι διασημότητες τα ονόματα των οποίων βλέπουμε σε αυτήν, έχουν καταφέρει όχι μόνο να διαπρέψουν στους τομείς που εκπροσωπούν, αλλά και να χτίσουν αυτοκρατορίες αντάξιες των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.

Ποιους βλέπουμε στη λίστα

George Lucas:
Ο δημιουργός του Star Wars, με καθαρή αξία 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι η πλουσιότερη διασημότητα στον κόσμο.

Steven Spielberg: 
Ο εμβληματικός Αμερικανός σκηνοθέτης έρχεται στη δεύτερη θέση με καθαρή αξία 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

steven-spielberg

Michael Jordan:
Πέρα από τη θρυλική καριέρα του στο μπάσκετ, ο Jordan έχει χτίσει μια περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω συνεργασιών με εμπορικά brands.

Oprah Winfrey:
Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει μετατρέψει το εμπορικό της brand σε μια αυτοκρατορία Μέσων Ενημέρωσης και επιχειρήσεων, με καθαρή αξία 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Oprah_Winfrey


Jay-Z:
Με καθαρή αξία 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο ράπερ και επιχειρηματίας έχει διαφοροποιήσει τις επενδύσεις του σε brands πολυτελείας και αλκοολούχα ποτά, μεταξύ άλλων επιχειρήσεων.

Kim Kardashian:
Η σταρ των ριάλιτι έχει γίνει δισεκατομμυριούχος μέσω των εταιρειών ομορφιάς και ένδυσης, με καθαρή αξία 1,7 δισεκατομμύριο δολάρια.

1-kim-kardashian


Peter Jackson:
Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης, γνωστός για τις ταινίες του The Lord of the Rings και The Hobbit, έχει κάνει μια περιουσία αξίας 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Tyler Perry:
Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κερδίσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη προ φόρων κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Η καθαρή αξία του ηθοποιού υπολογίζεται σε 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια.

Rihanna:
Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αποκτήσει περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τις μάρκες καλλυντικών και εσωρούχων της.

1-rihanna-1600


Tiger Woods:
O ζωντανός θρύλος από τον κόσμο του γκολφ έχει μια περιουσία που υπολογίζεται σε 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0c51s1mtvep)