Η Κούλα Αρμουτίδου που έχασε με φρικτό τρόπο την κόρη της είπε μεταξύ άλλων: «"Σφάχτηκε σαν τραγί" μια κοπελίτσα και δεν έκαναν τίποτα, ντροπή τους. Αν ήταν επιχειρηματίας θα είχαν 10 περιπολικά. Η ζωή του παιδιού μου έχει μικρότερη αξία από των πολιτικών. Αν γινόταν στο δικό τους παιδί τι θα κάνανε; Δεν ντρέπονται να εργαλειοποιούν τα θύματα; Ντροπή αίσχος, δεν είναι κράτος αυτό, δεν έχω πια εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Έχω αδελφό στρατηγό».

Οι αστυνομικοί έδιωξαν το παιδί μου

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Κούλα Αρμουτίδου: «Οι πρώτοι δολοφόνοι της κόρης μου ήταν αυτοί οι δύο αστυνομικοί που έδιωξαν το παιδί μου. Έχω πολύ μίσος... Έδιωξε το παιδί μου, που τους πληρώνω.


Μου άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχα

Δεν ταυτίστηκε με το πρόβλημα του κοριτσιού. Δεν έχουν εκπαίδευση. Είναι αγράμματοι. Ένα μπάχαλο και τίποτα άλλο. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Ένα καλοστημένο φασονάδικο είναι η Δικαιοσύνη. Η Ελένη μου εκεί που τη στείλανε δεν έχει ησυχάσει στιγμή κι εγώ ζω με τις πληγές. Με ηρεμιστικά και ψυχοφάρμακα ζω. Αλλού κι αλλού πάνε τα δισεκατομμύρια. Το παιδί μου γιατί δεν το πριμοδοτούν με μόρια; Όλα μου θύμισαν το παιδί μου! Θέλω τη ζωή μου πίσω. Μου άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχα…

Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω το παιδί μου

Όχι άλλος μπαμπάς να πάει να βρει το νυφικό. Εγώ δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω το παιδί μου. Με τα ψυχοφάρμακα με είχαν. Μου την έφεραν σε φέρετρο. Νυφούλα δεν την είδα, ούτε τον τελευταίο ασπασμό δεν έδωσα. Στη Βουλγαρία πιο ασφαλής θα ήταν. Εγώ την έστειλα στο νησί των τεράτων».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: