Το ειδύλλιο προκάλεσε ανησυχία στους φίλους της

Η Shakira βγαίνει με τον Lucien Laviscount, αφού ερωτεύτηκε τον ηθοποιό του «Emily In Paris» ενώ πρωταγωνιστούσαν στο νέο της μουσικό βιντεοκλίπ. Ωστόσο, το τελευταίο της ειδύλλιο έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους της, οι οποίοι φοβούνται ότι ο ηθοποιός το κάνει μόνο για τη φήμη.

Δείτε ακόμη - Σακίρα: Τα "καυτά" φιλιά με τον ηθοποιό του Emily in Paris έγιναν viral - Δείτε το βίντεο

Η γνωριμία τους έγινε στο βιντεοκλίπ

Η γνωριμία τους, όπως γράφει η «Daily Mail», έγινε με αφορμή το βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Punteria», όπου ο 31χρονος Lucien Laviscount εμφανίζεται γυμνόστηθος.


Shakira: Βγαίνει με τον ηθοποιό Lucien Laviscount

Οι φίλοι της φοβούνται ότι θα της ραγίσει την καρδιά

Πηγές επιβεβαίωσαν στο Μέσο ότι είναι μαζί, ενώ φίλοι της τραγουδίστριας φοβούνται ότι ο Βρετανός ηθοποιός θα της ραγίσει την καρδιά.

Δείτε επίσης - Σακίρα: Πήγε για δείπνο με τον ηθοποιό του “Emily in Paris”


Shakira: Βγαίνει με τον ηθοποιό Lucien Laviscount


Η Shakira θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί

«Η Shakira θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί, αλλά οι φίλοι της ανησυχούν, επειδή ο Lucien έβγαινε με γυναίκες που δεν ήταν τόσο γνωστές όσο η τραγουδίστρια», ανέφερε πηγή που μίλησε στο Μέσο.


Shakira: Βγαίνει με τον ηθοποιό Lucien Laviscount


Δεν έχουν ακόμη σοβαρή σχέση

«Οι γυναίκες με τις οποίες ήταν σε σχέση είναι όλες πολύ διαφορετικές. Τώρα βλέπει τη Shakira και θέλει αγάπη. Οι φίλοι της φοβούνται ότι θέλει απλώς να μάθει ο κόσμος το όνομά του και εκείνη του το προσφέρει. Βλέπουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν έχουν ακόμη σοβαρή σχέση», συμπλήρωσε. Επίσης, οι φίλοι της ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της, τον Gerard Piqué.


Shakira: Βγαίνει με τον ηθοποιό Lucien Laviscount



Η Shakira, η οποία μοιράζεται τους γιους Milan, 11 ετών, και Sasha, 9 ετών, με τον Πικέ, γνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της που γυρίστηκε τον Φεβρουάριο, στο οποίο υποδύεται τον ερωτικό της σύντροφο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Shakira, Cardi B - Puntería (Official Video)