Σε μια καταγγελία προχώρησε η Ειρήνη Στεριανού την Τετάρτη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο περιγράφει αναλυτικά περιστατικό που έζησε σε αστυνομικό τμήμα στο παρελθόν, συσχετίζοντάς το με τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο στους Αγίους Αναργύρους.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί και εμένα αντίστοιχο γεγονός. Μου έχει συμβεί να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μη με γυρίσουν στο σπίτι μου. Να είμαι στο τμήμα αργά το βράδυ, να με κρατάνε κιόλας με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω την αλήθεια και στο τέλος , 4-5 το πρωί, μου λένε "φύγε μόνη σου" ενώ δεν είχα καν αμάξι. Τους λέω τότε, "μα μου είπατε ότι θα με γυρίσετε στο σπίτι μου" και μου είπαν ότι "δεν έχουμε κάποιον να σε πάει, να πας μόνη σου". Γενικότερα, ήθελα να το πω και παλαιότερα αυτό αλλά είπα να το κρατήσω, γιατί είχα πολύ θυμό μέσα μου και αν μετά γίνει κάτι θα το πω για να προσέχουν περισσότερο πλέον οι κοπέλες».

«Δεν υπάρχει καμία προστασία και ήθελα να το δηλώσω και παλιότερα, γιατί το έχω περάσει το συγκεκριμένο. Δεχόμουν απειλές, πήγα να τους ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν, αλλά δεν με γύρισαν καν στο σπίτι μου».

«Δεν είχα κάνει τότε τίποτα, δεν ήθελα να προκαλέσω, αλλά δεν περίμενα ότι θα το κάνουν ακόμα. Δηλαδή μετά από τόσες γυναικοκτονίες, δεν περίμενα ότι θα ξανασυμβεί αυτό», πρόσθεσε, επίσης, η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.