Αυτή τη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά με την κόρη τους, προκειμένου να τη δει από κοντά και πνευματικός τους.

Δείτε ακόμη - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ταξίδι στην Κρήτη με την κόρη του και τη σύζυγό του - "Είχαμε ένα προσκύνημα" (Βίντεο)

«Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του», αναφέρει στο βίντεο ο πνευματικός τους Πατέρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε κάτω από την ανάρτησή του: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π.Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του».


Η γνωριμία τους και ο Πατέρας Δημήτριος

Τον περασμένο Ιούνιο, λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους, το ζευγάρι είχε βρεθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μιλώντας τον πατέρα Δημήτριο και τη γνωριμία τους.

«Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ιδιαίτερος . Δεν γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ή έξω ή σε κάποιο πλατό. Ο λόγος ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που τότε ήταν στον Λυκαβηττό. Πρόκειται για έναν ιερέα, που απλά βοηθά κόσμo», είχε αναφέρει η Δήμητρα Βαμβακούση.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Έχουμε κοινό πνευματικό, είναι ο συγκεκριμένος, δεν το γνώριζα τότε. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Προσπαθούμε να μάθουμε γιατί τον απομάκρυναν. Τον επισκεφτήκαμε πρόσφατα στην Κρήτη για να τον δούμε. Μας λείπε».

Πατέρας Δημήτριος: Οι φωτογραφίες από την Κρήτη με το ζευγάρι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση για ένα μεγάλο διάστημα έμειναν σε απόσταση από τον πνευματικό τους ο οποίος αναχώρησε για την Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Τον περσινό χειμώνα το ζευγάρι είχε επισκεφτεί τον Πατέρα Δημήτριο, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στα social media.

1-giwrgos-agelopoylos-dhmhtra-bambakoysh-loypasakhs-krhth-1


«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Ένας Πατέρας που ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει . Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνά για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο . Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού», είχε αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

1-giwrgos-agelopoylos-dhmhtra-bambakoysh-loypasakhs-krhth-2


Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ταξίδεψαν ξανά στην Κρήτη, για έναν ιδιαίτερο λόγο, προκειμένου ο Πατέρας Δημήτριος να δει από κοντά τη νεογέννητη κόρη τους και να δώσει την ευχή του.

1-giwrgos-agelopoylos-dhmhtra-bambakoysh-loypasakhs-krhth-3