O Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε ασχολίαστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας, στη Νίκη Λυμπεράκη και στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, «Μεγαλη Εικόνα», το βράδυ της Δευτέρας 01/04/2024.

Δείτε ακόμη - Νίκος Καρβέλας: Ένταση στη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική" (Βίντεο)

Όπως είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινού», ο Νίκος Καρβέλας ήταν προσβλητικός απέναντι στην οικοδέσποινα της βραδινής εκπομπής.


Θεωρώ ότι ήταν αγενής μαζί της

«Την κυρία Λυμπεράκη δεν τη ξέρω και δεν έχω δει καμία εκπομπή της στην τηλεόραση αλλά ούτε δελτία ειδήσεων. Δεν την άφησε να μιλήσει ο Καρβέλας. Θεωρώ ότι ήταν αγενής μαζί της. Όταν αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενικός. Είναι άλλο σκληρός, άλλο αγενής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης - Νίκος Καρβέλας για Άννα Βίσση: "Ήταν πάντα ο άνθρωπός μου, καμία δεν μπορεί να κάνει όσα κάνει εκείνη" (Βίντεο)


Ήταν προσβλητικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη

«Ο Νίκος Καρβέλας που είναι όντως είναι ένας ευφυής άνθρωπος, ήταν προσβλητικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη. Δεν τον υποχρέωσε κανένας. Αφού αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενής. Δε μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα με αυτόν τον τρόπο μία γυναίκα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Βαγγέλη Περρή, για να κάνει το δικό του σχόλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Νίκου Καρβέλα