Μια ροµαντική απόδραση στη Ρώµη πραγµατοποίησε η ∆έσποινα Βανδή µε τον Βασίλη Μπισµπίκη. Μπορεί οι προηγούµενες εβδοµάδες να ήταν δύσκολες έπειτα από τα δύο εµφράγµατα που υπέστη ο ηθοποιός και τον οδήγησαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου υπεβλήθη σε επέµβαση για τοποθέτηση στεντ, αλλά και νοσηλεία, όµως οι δυο τους τα άφησαν όλα πίσω.

Το ζευγάρι, µετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισµπίκη, ταξίδεψε για το τριήµερο της 25ης Μαρτίου στη Ρώµη, µια πόλη που αγαπάνε πολύ, όπου πέρασαν στιγµές χαλάρωσης.

Μάλιστα, η ∆έσποινα Βανδή µοιράστηκε και κάποια στιγµιότυπα µε τον αγαπηµένο της στα social media. Η τραγουδίστρια, συγκεκριµένα, δηµοσίευσε ένα βίντεο και µια φωτογραφία στο TikTok µε τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασµένοι στην κάµερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι «Πανσέληνος», που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια µε τον Mente Fuerte.

Στο στιγµιότυπο της ∆έσποινα Βανδή στο Instagram, οι δυο τους φωτογραφίζονται στην Πιάτσα ντι Σπάνια, µε τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά, ενώ εκείνη γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αγάπη µου». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, ευδιάθετους, την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την επιστροφή τους από την ιταλική πρωτεύουσα, όπου τους περίµενε το αυτοκίνητό τους. Ο  Βασίλης Μπισµπίκη, µάλιστα, ως σωστός gentleman, κρατούσε τη βαλίτσα της αγαπηµένης του, ενώ σταµάτησε και µίλησε στους δηµοσιογράφους που τους περίµεναν στην έξοδο και αναφέρθηκε τόσο στο ταξίδι τους όσο και στην κατάσταση της υγείας του.

van-mpi


Η ∆έσποινα Βανδή, από την άλλη, ήταν χαµογελαστή, χαιρετώντας ευγενικά τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ που τους περίµεναν. Η τραγουδίστρια για το ταξίδι της επιστροφής είχε επιλέξει ένα casual σικ λουκ, που είναι τέλειο για όσες γυναίκες ταξιδεύουν. Συνδύασε ένα µαύρο τζιν σε capri γραµµή µε ένα χακί bomber jacket, ένα τζόκεϊ καπέλο, backpack τσάντα και άνετα sneakers.

20240326225506_6z3a7942
20240326225707_6z3a7967
20240326225434_6z3a7893
*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 30/3