Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά παραχώρησε η Άννα Βερούλη.

Η πρώην αθλήτρια,  Άννα Βερούλη μίλησε για τον γάμο με τον νεότερο σύζυγό της, Νίκο Μιχαλόπουλο, τη διαφορά ηλικίας τους και την πορεία της στον ακοντισμό. «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων για τη σχέση μου με τον Νίκο. Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας αλλά είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί. Αυτό που θαυμάζω στον Νίκο είναι ότι είναι ακέραιος άνθρωπος. Ο έρωτας φεύγει μένει, όμως, η αγάπη και ο σεβασμός».

Όπως λέει, η  Άννα Βερούλη δεν γυμνάζεται αλλά βλέπει πολύ ωραίες ασκήσεις στο youtube και σκέφτεται: «τι ωραίες ασκήσεις… κουράστηκα». Μίλησε όμως, και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο στο Α΄ Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι.

«Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη. Εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με την στάση ζωής σου. Οι ήττες είναι τριπλάσιες από τις νίκες απλά μένουμε στη νίκη γιατί αυτή μας κάνει και χαιρόμαστε».